Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti a anunțat că începând de joi vor avea loc lucrări de reîntregire a reţelei primare în Sectorul 1 şi lucrări de remediere a unei avarii în Sectorul 4. Din această cauză, sute de blocuri din aceste două sectoare nu vor avea căldură și apă caldă.

Sute de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă și căldură

Compania Termoenergetica a anunțat că în mai multe zone din Sectorul 1 și 4 al Capitalei vor avea loc lucrări care vor afecta furnizarea de apă caldă și căldură. Prin urmare, sute de blocuri vor avea de suferit din această cauză.

Unele dintre lucrări se vor efectua la conducta DN 700 în zona Iancu de Hunedoara din Sectorul 1 pentru reîntregirea Magistralei Griviţa, aferentă CET Grozăveşti. Compania anunță că locuitorii din zonă nu vor avea apă caldă și căldură de joi până sâmbătă.

„Oprirea este impusă de finalizarea lucrărilor şi de executarea probelor de presiune pentru noul tronson de aproximativ 1,2 km de conductă preizolată, montată de Compania Municipală Energetica Servicii. Vor fi afectate până sâmbătă, 12 noiembrie 2022, ora 23.00, un număr de 25 de blocuri din zonele Bulevardul Iancu de Hunedoara şi Calea Dorobanţi”, anunţă compania.

Ale lucrări vor fi efectuate la conducta DN 800 în zona Bulevardului Constantin Brâncoveanu din Sectorul 4 al Capitalei. Termoenergetica anunță că 150 de blocuri din zonă vor fi afectate de aceste lucrări, iar aceștia nu vor avea căldură și apă caldă până luni.

„Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură din punctele termice care alimentează un număr de aproximativ 150 de blocuri va fi sistată până luni, 14 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire şi punctele termice din strada Secuilor, Calea Şerban Vodă şi Şoseaua Olteniţei”, a mai transmis Termoenergetica.

De asemenea, Termoenergetica a mai menționat că dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucuresti şi echipele de intervenţie activează în regim permanent pentru a rezolva problemele apărute în teren. În același timp se va lucra în mai multe puncte deoarece pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat.

Citeste si:
Sute de accidente în Capitală în 2022. Zonele cu cele mai multe...
Sute de accidente în Capitală...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.