Duminică au avut loc finalele celei mai importante competiții de fotbal pentru elevii din România: ONSȘ Fotbal - Cupa Tymbark Junior. Aproape 200 de copii U10 și U12 din toată țara, băieți și fete, s-au întrecut pe stadionul Rapid din București pentru titlul de campioni.

La sfârșitul jocurilor spectaculoase din finalele competiției au fost premiate echipele câștigătoare:

U10

Locul I: Șc. Gim. „Ion Creangă” Cluj-Napoca - BĂIEȚI și Școala Gimnazială Nr. 24 Timișoara - FETE

Locul al II-lea: C.N. „Onisifor Ghibu” Oradea BĂIEȚI și Școala Gimnazială “Dr. Ilie Lazăr” din Giulești, jud. Maramureș - FETE

Locul al III-lea: Șc. Gim. „Anghel Saligny” Focșani - BĂIEȚI și Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” Pitești – FETE

U12

Locul I: Școala Gimnazială Nr. 97 București - BĂIEȚI și Școala Gimnazială Nr. 11 „St. O. Iosif” Brașov - FETE

Locul al II-lea: Școala Gimnazială „Al. I Cuza” Bacău - BĂIEȚI și Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Pitești - FETE

Locul al III-lea: Școala Gimnazială „Matei BasarabPitești - BĂIEȚI și Școala Gimnazială „Nicolae Lahovary” Trestieni, jud. Giurgiu – FETE

La eveniment au participat nume importante din fotbal, adevărate modele sportive: Miodrag Belodedici – Ambasadorul competiției, dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni, jucător de bază în Echipa Națională a României în anii ’90, Marius Niculae - fost internațional, campion în România și Portugalia.

Ca de fiecare dată, am văzut mulți copii talentați, băieți și fete, la finalele competiției. Cred că a fost de impact pentru cei mici faptul că meciurile s-au disputat pe stadionul unei echipe de primă ligă, în Giulești. Au simțit astfel ce înseamnă să fii fotbalist și să joci pe un astfel de stadion. Îi felicit pe toți și sper ca toată această experiență să îi motiveze să continue pe acest drum, să se bucure mai departe de fotbal și cât mai mulți dintre acești copii să practice mai departe acest sport și să ajungă să joace la cel mai înalt nivel”,– a declarat Răzvan Burleanu, Președinte FRF

Citeste si:
Astazi se implinesc 90 de ani de la infiintarea Federatiei Romane de F
Astazi se implinesc 90 de ani...

Cupa Tymbark Junior, parte integrantă a programului Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Fotbal, este organizată de către Federația Română de Fotbal și Maspex Romania prin brandul Tymbark, în colaborare cu Ministerul Educației. Proiectul urmărește încurajarea copiilor din toată țara să facă mișcare, să își pună în valoare potențialul sportiv și să își descopere talentul la fotbal.

Fiecare ediție a ONSȘ Cupa Tymbark Junior confirmă că parteneriatul cu Federația Română de Fotbal și Ministerul Educației asigură cadrul potrivit pentru ca elevii să își poată descoperi potențialul prin sport încă din primii ani de școală, să facă mișcare, să își dezvolte spiritul de echipă. Mă bucur să văd acest proiect sportiv dezvoltându-se. Vreau să îi felicit pe cei care au urcat astăzi pe podium, dar și pe toți cei care au intrat pe teren de-a lungul competiției. Felicitări, tuturor!” - a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex Romania

Citeste si:
Razvan Burleanu a castigat un nou mandat la conducerea Federatiei...
Razvan Burleanu a castigat un...

Competiţia se adresează atât echipelor de băieţi, cât şi celor de fete şi sunt organizate, începând cu faza pe şcoală, pe localitate, pe județ, zonală şi încheind cu faza naţională. Participă echipele unităților școlare din învățământul preuniversitar, forma de zi, înscriși în registrul matricol al unității școlare pe care o reprezintă.

ONSȘ Fotbal - Cupa Tymbark Junior se desfășoară pe trei categorii de vârstă:
• U8 (clasele 0-II, 6-8 ani),

U10 (clasele III-IV, 9-10 ani),

U12 (clasele V-VI, 11-12 ani).

Înscrierile în ediția 2023-2024 vor demara în toamnă. Mai multe detalii despre următoarea ediție pot fi aflate urmărind site-ul: Cupa Tymbark – impreunasuntemfotbal.ro

Citeste si:
Mutu pleaca la Federatia Romana de Fotbal
Mutu pleaca la Federatia...

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

Anca Ionescu Ioana Vișean

Attitude PR Maspex Romania

Communications Specialist Communications Manager

0040 747 501 016 0040 740 005 074

anca@attitudepr.ro i.visean@maspex.ro

Despre Maspex Romania

Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţă şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri sărate, apă minerală naturală.

Compania deţine branduri cunoscute şi apreciate, precum: Tymbark, Bucovina, Tedi, La Festa, Salatini, Ciao, Figo, Tiger, Alcalia, Rollini d’Oro, Arnos, Vălenii de Munte, Zubrowka.

Contribuim continuu la crearea unui cadru sănătos de dezvoltare pentru noile generații, acordăm o atenție desosebită principiilor sănătoase și implementăm proiecte sociale care au scopul de a îmbunătăți calitatea vieții prin educație, nutriție echilibrată, sport și mișcare, avem grijă de mediul înconjurător. Școala Siguranței Tedi (www.scoalatedi.ro), Cupa Tymbark Junior (www.cupatymbark.ro), Tedi și prietenii naturii (www.tediprietenulnaturii.ro), Protejăm Ținutul Echilibrului, Spitale Colorate sunt câteva dintre proiectele noastre de succes, care au grijă astăzi de generațiile de mâine

Citeste si:
Mircea Sandu are un nou dosar de coruptie
Mircea Sandu are un nou dosar...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Mai 2023 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.