De astăzi, a început din nou programul "Litoralul pentru toți". Acesta a furat startul cu o lună mai devreme față de anii precedenți.

Start programului „Litoralul pentru toți”

Veste bună pentru turiștii români! Programul „Litoralul pentru toți” a revenit și în acest an, ba chiar cu o lună mai devreme față de anii precedenți. Programul presupune reduceri și prețuri mai scăzute la cazare în vacanțele de pe litoralul românesc.

Programul conține prețuri mai mici cu până la 50% față de cele practicate în timpul sezonului de vârf și este un program special pentru cei cu venituri reduse, care nu își permit un concediu în lunile iulie sau august, când prețurile mușcă de buzunare.

Românii au posibilitatea să vină la mare începând de astăzi, 3 mai, până pe 15 iunie și la fel, în perioada 1 septembrie - 15 octombrie, la celălalt capăt de sezon.

În programul "Litoralul pentru toți", prețurile pornesc de la 90 de lei pe noapte pentru o cameră dublă în stațiunea Eforie, însă tarifele cresc în funcție de stațiune și condițiile hotelului.

4.000 de locuri la programul „Litoralul pentru toți”

De exemplu, la Mamaia, turiștii se pot caza cu 120 de lei pe noapte la un hotel de trei stele, în cadrul programului. Dacă se optează pentru regimul all inclusiv, românii se pot îndrepta spre hotelurile din sudul litoralului care au un tarif de 250-300 de lei pe noapte de persoană.

Prețurile respective sunt disponibile doar prin agențiile de turism. Turiștii care vor să profite de tarifele acestui program, trebuie să meargă la o agenție de turism, unde se poate achita și cu voucherele de vacanță. De asemenea, agențiile introduc în aceste pachete și excursii gratuite la cetățile din județ sau la mânăstiri.

Citeste si:
Noua ediție a programului „Litoralul pentru toți”. Cât costă o...
O nouă ediție a programului...

Programul "Litoralul pentru toți" are locuri limitate, acestea fiind în număr de 4.000 de locuri, care de obicei, se epuizează extrem de repede.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Mai 2023 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.