Din data de 28 august începe o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți”. Acesta a pregătit prețuri reduse cu până la 75%. Prin urmare, o noapte de cazare pe litoralul românesc va începe de la 35 de lei.

Programul „Litoralul pentru toți” revine cu oferte fierbinți

Începând din 28 august, turiștii vor avea parte de prețuri reduse la cazările în hotelurile de pe plajele românești de la Marea Neagră. Aceștia vor putea prinde oferte în care o noapte de cazare începe de la 35 de lei de persoană. Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) arată că în cadrul acestei noi ediții a programului „Litoralul pentru toți” prețurile au scăzut cu până la 75% față de costurile din vârf de sezon.

Până la momentul actual, 27 de hoteluri din toate stațiunile din România. FPTR susține că până la începutul programului se vor înscrie în jur de 100 de hoteluri ce vor oferi turiștilor un număr de circa 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

„În ciuda scurtării vacanței de vară a elevilor și a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, “Litoralul pentru Toți” este un program așteptat și dorit atât de românii care s-au bucurat deja de o vacanță în plin sezon, cât și de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral. Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă și îi îndemn pe turiști să rezerve în această perioadă pentru că prețurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în destinațiile concurente, iar vremea se anunță a fi însorită și călduroasă toată luna septembrie”, declară Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Citeste si:
Ciolacu: „Trebuie să fie fermi în aplicarea legii. Au toată...
Ciolacu, apel către jandarmii...

Prețurile prin programul “Litoralul pentru Toți” au scăzut cu 75% față de cele din vârf de sezon. Totodată, sejururile pot fi achitate și cu voucherele de vacanță. Pentru o noapte de cazare fără mic dejun inclus la un hotel de 3 stele turiștii vor trebuie să achite tarife de la 35 de lei de persoană. Pentru cei care optează pentru cazare și servicii de masă all-inclusive tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 2 nopți de cazare.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.