Fum și miros de ars au cuprins stația de metrou Constantin Brâncoveanu de pe Magistrala 2 în această dimineață. O persoană a sunat la 112 și a dat alerta. Pompierii din Capitală au ajuns de urgență și au intervenit pentru a face verificări.

Fum la stația de metrou Constantin Brâncoveanu. Pompierii fac verificări

Marți dimineața, printr-un apel la serviciul de urgență 112 a fost anunțat că la stația de metrou Constantin Brâncoveanu se simte miros de fum. Echipe de pompieri s-au deplasat la fața locului pentru a efectua verificări. Mirosul de fum s-ar fi simțit până la stația Piața Sudului.

Mai multe persoane s-au autoevacuat după ce au simțit miros de fum și au văzut agitația din zonă. Autoritățile însă nu au dispus evacuarea de urgență a persoanelor din stația de metrou. Salvatorii au coborât în tunel pentru a identifica de la ce a pornit fumul. După intervenția pompierilor, ISU București a transmis că situația de urgență nu s-a confirmat, iar circulația metrourilor a fost reluată în condiții normale.

„În urmă cu scurt timp am intervenit ca urmare a unei sesizări privind degajare de fum la stația de metrou Constantin Brâncoveanu. În urma verificărilor efectuate la fata locului împreună cu Metrorex s-a constatat ca situația de urgență nu se confirmă. În acest moment a fost reluata circulația în condiții normale”, transmite ISU București.

Reprezentanţii Metrorex au anunțat că metrourile circulă în regim normal, fără niciun fel de întârzieri.

”Metrorex anunţă că circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară normal. Personalul Metrorex împreună cu personal al ISU verifică staţia Constantin Brâncoveanu, în urma unui apel telefonic de sesizare de fum”, a anunţat compania.

Citeste si:
Stația de metrou Tudor Arghezi este inaugurată astăzi
Stația de metrou Tudor...

Astfel de incidente au mai avut loc anterior și la stația de metrou Piața Română, și la stațiile vecine Tineretului și Eroii Revoluției, toate pe Magistrala 2. La stația Piața Romană a fost activat planul roșu de intervenție, iar echipele de pompieri au evacuat mulțimea de oameni care se aflau în stația de metrou şi au intervenit cu echipament specializat.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Martie 2023 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.