În fiecare an, în România se nasc copii cu probleme la inimă. Majoritatea dintre aceștia au nevoie de tratamente și intervenții chirurgicale extrem de costisitoare, care nu se fac la noi în țară. În următoarele zile, mai mulți medici din străinătate vor veni în România pentru a opera gratuit mai mulți micuți pentru a le oferi o nouă șansă la viață.

Medici din străinătate, gata să opereze gratuit copii din România cu inimi bolnave

O echipă de medici din Marea Britanie vor veni la București pentru a opera mai mulți copii care au probleme la inimă. Micuții vor avea șansa la o nouă viață. Medicii urmează să îi opereze gratuit pe copii în săli de chirurgie care sunt puse la dispoziția gratuit de unul dintre cele mai cunoscute spitale private din România. Însă este nevoie de bani pentru tratamentele și consumabilele care vor fi utilizate în timpul operațiilor și din ATI.

Fundația Mereu Aproape vine cu un îndemn către oameni pentru a dona 2 EURO la numărul de SMS 8848, pentru a-i ajuta pe micuții care au nevoie de o nouă șansă pentru a trăi. Urmează ca șapte copii să fie operați la inimă de un grup de medici din Marea Britanie. Doritorii pot dona bani și prin transfer bancar în mai multe conturi sau prin transfer PayPal.

„Ajută și tu! Șapte copii cu inimi grav bolnave au nevoie RAPID de operații! Operațiile vor fi executate pro bono de o echipă medicală din Marea Britanie, în săli de chirurgie puse gratuit la dispoziție de Spitalul Sanador.

Este însă nevoie de 70.000 de euro pentru tratamentele și consumabilele necesare în timpul operațiilor și pentru ATI. Puteți salva o inimă donând pentru acești copii prin oricare din următoarele variante:

- Prin SMS la numarul 8848. Valoarea unui SMS este de 2 Euro
- Prin transfer bancar în conturile Fundației Mereu Aproape:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON
Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR
CIF: 18212553
Cod SWIFT: BTRLRO22

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele operații inimă

Citeste si:
Sorina Pintea, despre cazul de la Sanador: Votul de blam e o...
Sorina Pintea, despre cazul...

- Donează prin PayPal https://bit.ly/3Jeg5zx”, a transmis Fundația Mereu Aproape.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2023 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.