O fetiță în vârstă de doar 11 ani a fost abuzată sexual de un angajat al unui teren de joacă din București. Bărbatul este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București pentru agresiune sexuală asupra minorilor.

Fetiță de 11 ani, agresată sexual la un teren de joacă din Capitală de un angajat

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a transmis într-un comunicat că procurorii au decis reținerea unui bărbat din Capitală, acesta fiind acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor.

Bărbatul era angajat la un teren de joacă din Capitală și se afla în timpul serviciului. În data de 29 aprilie 2022, bărbatul ar fi exercitat de mai multe ori acte de natură sexuală asupra unei fetițe în vârstă de 11 ani în timp ce aceasta folosea un simulator de realitate virtuală.

Procurorii au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului iar Judecătoria Sectorului 1 București a decia să aplice măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Ancheta este în plină desfășurare, iar cercetările sunt coordonate de parchetul de pe lângă Tribunalul București și biroul agresiuni sexuale din cadrul Poliției Capitalei.

Numărul cazurilor de abuz sexual, în continuă creștere

Cazurile de abuz sexual sunt întâlnite din ce în ce mai des, iar acest lucru clar nu este o normalitate. Cu ceva timp în urmă, o tânără a fost agresată sexual de un angajat CFR chiar în timpul călătoriei sale cu trenul. Tânăra a povestit în detaliu întâmplarea care a traumatizat-o destul de mult și care a făcut-o să meargă la poliție pentru a depune o plângere. Aceasta a mers la poliție pentru ca bărbatul să fie tras la răspundere și astfel alte tinere să nu treacă prin coșmarul prin care a trecut ea.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2023 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.