Un nou incident în Pasajul Unirii din Capitală. Un camion a rămas blocat în interiorul pasajului din centrul Capitalei. Traficul a fost restricționat pe banda 1 de circulație.

Camion rămas blocat în interiorul Pasajului Unirii

Un nou incident s-a petrecut în această dimineață în Pasajul Unirii. Un camion a rămas blocat în interiorul Pasajului Unirii, pe sensul dinspre Bd. Mărășești către Piața Universității. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a dirija traficul din zonă până când situația nu va fi rezolvată.

Brigada Rutieră a restricționat traficul rutier pe banda I de circulație. Potrivit primelor informații se presupune că șoferul nu a realizat că înălțimea camionului depășește înălțimea maximă admisă. Acesta este deja al șaptelea incident care are loc în Pasajul Unirii după renovare.

Un autocar cu 47 de turiști greci a fost strivit în Pasajul Unirii

Un incident tragic a avut loc la sfarșitul lunii decembrie în București. O persoană a decedat după ce autocarul care transporta oameni din Grecia în București a fost strivit la intrarea în Pasajul Unirii. Conducătorul auto nu a realizat că autocarul nu va trece pe sub limitatorul de înălțime, iar plafonul automobilului i-a prins pe oameni în interior ca într-o menghină.

După ce au intrat in Capitală, în drum spre hotel, autocarul a ajuns pe Bulevardul Tineretului dinspre Bulevardul Mărăşeşti, apoi a intrat pe banda care duce spre pasaj. Din cei 47 de oameni care erau în autocar, patru au fost prinși între fiare.

Incendiu de proporții în Pasajul Unirii. O mașină a luat foc

În luna octombrie, o mașină a luat foc chiar în mijlocul Pasajului Unirii din București. Autoturismul a ars cu repeziciune, iar pasajul s-a umplut în scurt timp de fum. Circulația a fost blocată complet, iar pasajul a fost evacuat. În momentul declanșării incendiului, oamenii s-au autoevacuat singuri până la sosirea echipajelor de salvare.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.