Primarii sectoarelor 2 și 3 din Capitală au anunțat pe rețelele de socializare că operatorii de salubrizare vor colecta gratuit brazii de Crăciun. Astfel, i-au îndemnat pe bucureșteni să nu arunce pomii de Crăciun.

Brazii de Crăciun din Sectorul 2 și 3 al Capitalei vor fi colectați gratuit

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, i-a îndemnat pe bucureșteni să nu arunce oriunde pomii de Crăciun.

"Nu aruncaţi la întâmplare brazii de Crăciun! La început de an, fac un apel la dumneavoastră să nu lăsaţi oriunde brazii de Crăciun", a scris Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, pe rețeaua de socializare.

Acesta a menționat că a discutat cu operatorul de salubritate şi, în zilele de 7 și 8 ianuarie, respectiv 14 și 15 ianuarie, începând cu ora 08:00, acesta va colecta gratuit brazii depozitați în punctele de ridicare a fracției uscate, cu mașini pregătite să transporte doar bio-deșeu.

„Vă rugăm să nu lăsați podoabe sau resturi de beteala/ornamente în brazi. Brazii vor fi tocați și vom folosi amestecul în compost/îngrășământ natural pentru spațiile verzi și parcuri. Hai să păstrăm împreună curăţenia în sector!", a mai transmis Mihaiu.

Și Primăria Sectorului 3 a lansat un apel către locuitorii din sector pentru a depozita brazii lângă ghenele de gunoi.

"Pentru cei care au început să despodobească brazii, modul în care debarasăm acești brazi este același ca în anii trecuți. Îi depozităm, pe cât posibil grupat, în zona ghenelor de gunoi, iar colegii de la Direcția de Salubritate care adună resturile vegetale îi vor ridica.", se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 3.

Primăria le-a sugerat să nu îi depoziteze pe domeniul public, la întâmplare. În cazul în care au nevoie de alte informații, bucureștenii pot obține de la firma de Salubritate la următoarele numere de telefon: 0720.777.511, 0720.777.512, 0720.777.513, 0720.777.514 și 0720.777.515.

Citeste si:
Mai multe străzi din centrul Capitalei se transformă în artere cu...
Mai multe străzi din centrul...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.