Mai multe magazine din Piața 1 Decembrie au ars complet după ce un incendiu a izbucnit în spațiul comercial. Pompierii au intervenit de urgență pentru ca flăcările să nu se extindă.

Un incendiu a mistuit complet magazinele din Piața 1 Decembrie

Mai multe echipe de pompieri au intervenit de urgență la fața locului cu 20 de autospeciale pentru a stinge flăcările. Un incendiu masiv s-a declanșat în Piața 1 Decembrie, unde mai multe magazine au ars complet. Din fericire, în urma incidentului nu au fost înregistrate victime, însă pagubele materiale sunt destul de mari. Potrivit primelor informații, incendiul a izbucnit de la niște petarde.

Incendiu a fost destul de violent și s-a răspândit și destul de rapid, deoarece în mai puțin de o oră de când s-a dat alarma flăcările s-au extins într-atât de mult încât a cuprins mai toate magazinele. Martorii spun că incendiul ar fi izbucnit de la nişte petarde care au fost aruncate de copii în interiorul pieței. Oamenii din zonă au spus că au observat fumul dens și flăcările masive și au ieșit în stradă direct.

”Mirosea în casă a fum, vă daţi seama că să te trezeşti cu fumul noaptea în casă, îţi dai seama că ceva se întâmplă”, povestește un cetățean.

Poliția a pornit o anchetă

Incendiul s-a extins pe o suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați. Flăcările au mistuit complet mai multe magazine și s-a extins cu repeziciune. Pompierii s-au mobilizat pentru a potoli flăcările și pentru a le împiedica să se extindă și la celelalte spaţii învecinate. În cele din urmă, pompierii au reușit să ia situația sub control și să evite mistuirea altor spații comerciale.

Pompierii au intervenit cu 20 de autospeciale de stingere, trei autoscări şi două autospeciale de descarcerare. Oamenii legii au pornit cu anchetă cu privire la acest caz în care vor analiza toate circumstanțele în care a avut loc izbucnirea incendiului.

Citeste si:
Amalia Bellantoni, live pe TikTok în timpul unui incediu. A sunat...
Amalia Bellantoni, live pe...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Decembrie 2022 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.