Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis și el un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Naționale a României. Oficialul a menționat că speranța națiunii stă în copiii săi, subliniind că generația din prezent a luat o țară distrusă de comunism și a dus-o în UE și NATO.

Marcel Ciolacu, mesaj de felicitare de 1 Decembrie

Liderul PSD a transmis că speranța României sunt copiii de astăzi. Oficialul crede cu tărie că generațiile care vin vor contribui la o țară și mai puternică cu un viitor și mai dezvoltat și prosper.

„Speranța acestei națiuni stă în copiii săi”, a scris șeful Camerei Deputaților pe Facebook, relatând momentul în care a primit o broșă făcută de o fetiță de 10 ani.

Ciolacu a primit în dar o broșă de la o fetiță de 10 ani, gestul înduioșându-l pe liderul socialilor. Acesta spune că ani în urmă generațiile au luat o țară distrusă de comunism și au transformat-o într-una care a ajuns în UE și NATO, și speră ca va ajunge și în Schengen.

„O voi purta astăzi cu mare mândrie cu gândul la energia acestei generații care va duce România acolo unde merită și îi este locul. La fel cum acum 104 ani, generația de atunci a înțeles că doar prin unitate putem să ne îndeplinim visul de a trăi cu toții într-o singură țară”, a afirmat social-democratul.

De asemenea, președintele PSD a menționat că „generația actuală a luat o țară distrusă de comunism și a dus-o în Uniunea Europeană și NATO”, precizând că „avem o șansă extraordinară să îndeplinim total visul european și să aderăm la spațiul Schengen. Depinde doar de noi”.

„Pentru Delia, pentru toți copiii acestei națiuni, trebuie și noi să stăm uniți și să trecem peste toate provocările la care suntem supuși de un război ilegal chiar la granițele noastre și de toate crizele suprapuse pe care le-a cauzat. Avem această datorie, pentru ca viitoarea generație să poată construi pe o fundație mult mai solidă! La mulți ani, România! La mulți ani, români”, a mai transmis Marcel Ciolacu.

Mesajul de felicitare din partea premierului Ciucă de Ziua Națională a României

Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj de felicitare tuturor românilor cu ocazia Zilei Naționale a României. Oficialul a spus că la 104 ani de la Marea Unire, ”ne găsim, din nou, într-un moment marcant al istoriei noastre: un război în desfășurare la granița de Est”.

Citeste si:
Plafonarea adaosului la alimentele de bază expiră în 2 zile. Marcel...
Plafonarea adaosului la...

”La 104 de ani de la Marea Unire, ne găsim, din nou, într-un moment marcant al istoriei noastre: un război în desfășurare la granița de Est și un obiectiv național către care ne canalizăm toată energia, aderarea la Spațiul Schengen. Față de 1918, acum avem de partea noastră fonduri europene pentru reforme și dezvoltare, precum și protecția oferită de NATO, cea mai puternică alianță militară din istorie.”, a transmis premierul Nicolae Ciucă într-o postare pe Facebook.

Președintele Camerei Deputaților, șeful PSD Marcel Ciolacu, a participat astăzi la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, organizată în Piața Arcul de Triumf, București.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Decembrie 2022 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.