Începând de marți, 29 noiembrie, după finalizarea orelor de curs, elevii și studenții vor intra într-o minivacanță de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. Aceasta va dura până duminică, 4 decembrie, iar luni, 5 decembrie, aceștia vor reveni la ore.

Minicavanță pentru elevi și studenți în această săptămână

Zilele de miercuri şi joi, 30 noiembrie și 1 decembrie, sunt zile libere legale - Sfântul Apostol Andrei și Ziua Naţională a României. Cu această ocazie, elevii și studenții vor avea parte de o minivacanță. Ziua de vineri, 2 decembrie va fi și ea zi liberă fiind între zilele de weekend și ziua de 1 decembrie. Următoarea vacanţă a elevilor va fi în perioada 23 decembrie - 8 ianuarie.

Noua structură a anului şcolar include cinci module de învăţare şi cinci vacanţe:

Modulul 1


  • cursuri - de luni, 5 septembrie, până vineri, 21 octombrie

  • vacanţă - de sâmbătă, 22 octombrie, până duminică, 30 octombrie;

Modulul 2


  • cursuri - de luni, 31 octombrie, până joi, 22 decembrie

  • vacanţă - de vineri, 23 decembrie 2022, până duminică, 8 ianuarie 2023;

Modulul 3


  • cursuri - de luni, 9 ianuarie, până vineri, 3 februarie, respectiv vineri, 10 februarie, sau vineri, 17 februarie, la decizia inspectoratelor şcolare judeţene/al municipiului Bucureşti

  • vacanţă - o săptămână, la decizia inspectoratelor şcolare judeţene/al municipiului Bucureşti, în perioada 6 - 26 februarie

Modulul 4


  • cursuri - de luni, 13 februarie, respectiv luni, 20 februarie, sau luni, 27 februarie, la decizia inspectoratelor şcolare judeţene/al municipiului Bucureşti, până joi, 6 aprilie

  • vacanţă - de vineri, 7 aprilie, până marţi, 18 aprilie;

Modulul 5


  • cursuri - de miercuri, 19 aprilie, până vineri, 16 iunie

  • vacanţă - de sâmbătă, 17 iunie, până duminică, 3 septembrie.

În zilele cu sărbători legale nu sunt organizate ore de curs în instituțiile de învățământ.

Citeste si:
Programul manifestărilor de 1 Decembrie, Ziua Națională a României....
Programul manifestărilor de 1...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.