VENIȚI CU NOI ȘI RESPIRAȚI AVENTURĂ AȘA CUM DE MULT AȚI AȘTEPTAT, DIN 25 NOIEMBRIE 2022 NUMAI ÎN CINEMATOGRAFE! DE LA DISNEY!

Noul film al studiourilor Walt Disney Pictures, O lume ciudată așteaptă să debuteze dincolo de cortină pe marile ecrane din întreaga țară. Curajul este virtutea celor aleși și cel ce bate în noi și ne determină să ne depășim propriile bariere, să nu ezităm să ne croim drum prin anevoioasele încercări ale itinerariul vieții pentru ca la final să percepem înțelesul drumului călătoriei- captivanta și imersiva aventură numită destin nu este nimic fără oamenii care fac parte din ea, într-un cuvânt fiecare emoție așa cum o definim, fiecare poznă sau fiecare lucru pe care îl facem este valoros fiindcă l-am făcut cu sinceritate și deopotrivă am fost conectați aici și acum.

Filmul de animație – “Strange World”, al studiourilor Walt Disney ne poartă într-un tărâm neexplorat și înșelător , unde creaturi fantastice îi așteaptă pe legendarii Clades, o familie de exploratori ale căror conflicte amenință să compromită ultima și de departe cea mai importantă misiune. Filmul este regizat de Don Hall, scris și co-regizat de de Qui Nguyen și produs de Roy Conli.

Actor de televiziune, personalitate publică din România, Alexandru Bogdan este eroul arhetipal care nu se lasă doborât de nimeni și nimic niciodată și își împrumută vocea personajului Căutătorul Clade, un membru distins al comunității Avalonia, ce a descoperit o sursă de energie revoluționară, numită pando.

Actrița Mirela Stoian, șugubeață și cu un simț special al umorului ne umple inimile de nesaț pentru aventură de calitate, dublând-o în limba română pe Ethan Clade, o adolescentă tipică care se enervează când familia ei este nemulțumită că prietenii ei o vizitează, dar ce simte draogostea pe care Căutătorul Clade o are pentru ea, dar ceva totuși îi lipsește din viața ei liniștită pe care o duce la fermă.

Mădălin Voicu, politicianul mult iubit de o țară întreagă își încearcă o nouă aptitudine, debutând în dublajul al filmelor de animație și își împrumută vocea lui Lonnie Redshirt, un personaj cu adevărat aparte din noua peliculă.

Citeste si:
Află prin ce au trecut celebritățile la începutul carierei
Află prin ce au trecut...

Despre ALEX BOGDAN:

Alexandru Bogdan este un cunoscut actor dar și vedetă de televiziune, ce este notoriu datorită cooptării sale în emisiunea de satiră “Mondenii”, este unul dintre detectivii emisiunii concurs “Masked Singer România”, a prezentat emisiunea “Fii pe fază”, iar mai recent a fost concurent al showului “Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Despre MĂDĂLIN VOICU:

Mădălin Voicu este dirijor de profesie, dar este notabil în România pentru cariera sa politică fuliminantă, astfel în legislatura 1996-2000 a fost ales în municipiul București pe listele Partidei Romilor. La alegerile din anul 2000 a fost ales deputat de Giurgiu din partea Partidului Social Democrat. În mai 2010 a fost exclus din PSD. În octombrie 2012 a depus împreună cu parlamentarul Nicolae Păun un proiect legislativ, de grațiere a pedepselor cu închisoare până la 6 ani.A candidat la alegerile parlamentare din 2012 din partea USL (Uniunea Social-Liberală) în județul Constanța, unde actualmente este deputat.

Citeste si:
90 de ani cu Mickey Mouse: 10+ lucruri mai putin cunoscute despre...
90 de ani cu Mickey Mouse:...

Despre MIRELA STOIAN:

Mirela Stoian este o cunoscută actriță din România, fostă membră a grupului umoristic ce a activat în serialul “Vacanța Mare” din anul 2001- 2015, în rolul Lilei, fiica lui Costel și a Leanei.

DESPRE WALT DISNEY PICTURES:

The Walt Disney Company (TWDC) este lider în domeniul divertismentului şi media cu programe diversificate pentru familie şi cinci segmente de activitate: parcuri şi staţiuni, divertisment televizat, reţele media, o platformă operațională – Disney +, produse de consum şi grupul său media interactiv.

Compania Walt Disney Pictures utilizează o strategie sustenabilă de merchandising în vederea promovării peliculelor produse și a persoanelor publice/ vedetelor angrenate ce vor asigura dublajul în limba română, prin intermediul mijloacelor de comunicare disponibile în materie: mass- media (internet- Youtube, site-uri web; presă scrisă, televiziune, radio), social-media (Facebook, Instagram, Twitter, Tik Tok etc.), cinematografe, platforme de streaming, panouri publicitare și pliante stradale.

Citeste si:
PETA cere companiei Walt Disney sa renunte la a folosi animale...
PETA cere companiei Walt...

Cele mai recente producții Disney, reunesc vedete de calibru iar filmele cu notă aleasă de la Walt Disney, pot fi urmărite de întreaga familie pe Disney+ (Disney Plus): Cântăreața Roxen (“Gardienii Galaxiei:Serialul”), Carmen Ionescu, Jazzy Jo (“Shang Chi și Legenda celor 10 inele”), Carmen Movileanu (“Hannah Montana” Sezonul 1 Redublat), Cristina Deleanu și Elvira Deatcu (“Antrenorul”), Victoria Răileanu (“Chip și Dale Salvatorii”), Mihai Mitoșeru (“Favoritul Profesoarei”), Randi, Iuliana Beregoi, Gus, Mihai Șora, Cosmin Seleși, David Popovici (“Eternii”), Silviu Biriș, Raluca Aprodu (“Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”), Ana Ularu, Andi Vasluianu, Andreas Petrescu (“Văduva Neagră”), Anca Dumitra, Alexandru Conovaru, Alecsandru Dunaev (“She Hulk- Avocata Apărării”), Mălina Olinescu (“Fără griji și exuberant”), Nico (“Pinocchio” (2022) ), Ana Odagiu (“Micii Salvatori”), Carol Ionescu (“Avatar”).

Citeste si:
Actorul Tom Holland, noul "Spider-Man"
Actorul Tom Holland, noul...

Trailer în limba română:

https://www.youtube.com/watch?v=MoAcMVUuddc

Site:

https://www.disney.ro/filme/o-lume-ciudata


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.