Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, s-a luat la harță chiar în stradă cu protestatarul Marian Ceaușescu. Acesta îl aștepta pe Dragomir la ieșirea din sediul unei televiziuni, după care a început să îi strige diverse injurii și cuvinte grosolane. Întreaga scenă a fost filmată și a ajuns și în vizorul poliției. Oamenii legii au deschis un dosar penal.

Altercație între Mitică Dragomir și protestatarul Marian Ceaușescu

Întreaga scenă a fost filmată și postată pe pagina de Facebook. Protestatarul Marian Ceaușescu l-a așteptat pe fostul șef LPF, Mitică Dragomir, la ieșirea din sediul unei televiziuni. Acesta începe a strigă la Dragomir: "Milițianule spurcat", "Borfașule!". Dragomir nu se poate abține, se enervează și se năpustește asupra lui.

O altă persoană intervine în conflict și încearcă să îl oprească pe Dragomir, care intră apoi în mașina ce îl aștepta în fața sediului televiziunii. După ce Mitică Dragomir urcă în mașină, altercația continuă între Marian Ceaușescu și șoferul fostului șef al LPF.

Protestatarul Ceaușescu a spus că în urma scandalului petrecut în stradă, acesta a fost rănit la ochi.

Imaginile au ajuns și pe masa poliției din Capitală. Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a se stabili participația fiecărei persoane”, se arată într-un comunicat al poliției.

Citeste si:
Administratorul firmei care făcea lucrările lângă căminul din...
Administratorul firmei care...


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.