Primăria unui oraș din România a luat decizia de a nu ilumina festiv străzile de sărbătorile de iarnă. Astfel, locuitorii nu vor putea admira și simți pe deplin spiritul Crăciunului.

Fără iluminat de festiv de sărbători în acest an într-un oraș din România

Primăria orașului Bârlad a anunțat că în acest an au decis să nu ilumineze festiv străzile cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Tot ce vor face vor amenaja un brad de Crăciun în fața Primăriei. Însă și pentru acest lucru, primarul s-a adresat locuitorilor să doneze bani pentru a-l putea procura.

Dumitru Boroș, edilul Bârladului, a cerut ca toate corpurile de iluminat din Primărie să fie schimbate, iar iluminatul festiv de sărbători în acest an va lipsi. Totuși, pentru un pic de atmosferă se gândește să ornamenteze cu câteva ghirlande luminoase centrul orașului, în dreptul străzii Republicii.

Este deja al cincilea an consecutiv în care autoritățile locale apelează la ajutorul locuitorilor pentru a putea instala un brad de Crăciun în centrul orașului. Acesta va fi amplasat în fața clădirii Primăriei municipiului. Primarul a anunțat că cei care își doresc să contribuie își pot anunța intenția fie la secretariatul Primăriei Bârlad, fie pe pagina de Facebook a instituției.

Retail jobs

Tradițional, ca în fiecare an, bradul de Crăciun va fi împodobit și aprins pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, au mai anunțat autoritățile pe pagina de Facebook.

Târgul de Crăciun de la Craiova se deschide din 11 noiembrie

Târgul de Crăciun din Craiova din acest an se va desfășura pe o suprafață de peste un kilometru pătrat. Acesta își va deschide porține în această vineri, 11 noiembrie.

Târgul de Crăciun de la Craiova a fost desemnat de European Best Destinations printre primele șase cele mai frumoase evenimente de acest gen din Europa. Târgurile de Crăciun din România au un farmec aparte, fiind admirate și îndrăgite atât de români, cât și de turiștii care aleg să viziteze locurile.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2022 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.