Primăria Sectorului 4 a dat în folosință o şosea care face legătura dintre Cartierul Berceni şi ieşirea către localitatea Jilava. Această rută este folosită ca alternativă în perioada finalizării pasajului rutier suprateran "Europa Unită" de la intersecţia Străzii Alexandru Obregia cu Bulevardul Metalurgiei.

Șosea dată în folosință în Sectorul 4 al Capitalei. Între ce zone face legătura

Strada Pogoanele din Sectorul 4 al Capitalei a fost prelungită până în Strada Drumul Dealul Frumos. De curând aceasta a fost amenajată de la zero, fiind una dintre principalele căi de acces spre judeţul Ilfov din cartierul Berceni, au anunțat reprezentanţii autorităţii locale.

Strada care mai nou a fost dată în folosință asigură fluidizarea traficului în zona de sud-vest a Sectorului 4, pe unde circulă o mulțime de mașini și care tranzitează artere precum Şoseaua Giurgiului şi Strada Luică.

Miercuri, constructorii au finalizat de amenajat marcajele rutiere, au montat semnele de circulaţie, au delimitat sensurile de circulaţie, au pus la punct iluminatul public de tip LED. În zilele ce urmează Strada Drumul Dealul Frumos va fi configurată pe hărţile Google şi va putea fi găsită în toate aplicaţiile de navigaţie, inclusiv în Waze. De asemenea, a fost refăcută şi extinsă reţeaua de transport pentru energia electrică.

Retail jobs

Această șosea este folosită drept o alternativă în timp ce se fac lucrări la construcția pasajului rutier suprateran "Europa Unită" care se află la intersecţia Străzii Alexandru Obregia cu Bulevardul Metalurgiei.

Pasajul rutier suprateran în intersecția Bd. Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele

Lucrările pasajului rutier suprateran "Europa Unită" au început în luna februarie 2022 și trebuie să fie gata la jumătatea lui 2023. Pasajul va fi acoperit de o structură metalică iluminată în culorile curcubeului. Costul lucrărilor de construcție ajunge la 18 milioane de euro, va avea o lungime de peste 650 de metri și două benzi de circulație pe fiecare sens.

Lucrătorii muncesc zile întregi pentru a finaliza la termen proiectul început. Acesta deja a prins contur, iar locuitorii Capitalei nu mai au răbdare până când acesta va fi finalizat și se va deschide în mod oficial circulației.

Citeste si:
Gheorghe Dinca a cerut ingrijiri medicale pentru ca anchetatorii...
Gheorghe Dinca a cerut...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.