Un angajat al Poștei Române ar fi furat un sac cu bani chiar din mașina de serviciu a companiei. Incidentul a avut loc marți dimineață, în Chiajna, lângă București. Angajatul ar fi sustras suma de aproximativ 60 de mii de euro.

Furt de aproape 60 de mii de euro la Poșta Română

Furtul s-a produs marți dimineața, în jurul orei 11:00, pe o stradă din Chiajna. Un reprezentant al Poștei Române a anunțat poliția de la IPJ Ilfov că un alt angajat al companiei ar fi sustras un sac cu bani din mașina de serviciu. Aceasta transporta valori monetare, iar sacul furat avea aproximativ 60 de mii de euro, 278.000 de lei. Angajatul îl bănuiește pe însoțitorul său că ar fi comis furtul.

La fața locului au ajuns de urgență polițiștii din Chitila pentru a verifica informația. La locație, oamenii legii au indetificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea furtului. Polițiștii au și deschis un dosar de urmărire penală în care se vor face cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Este un caz mai puțin obișnuit pentru Poșta Română, deoarece suma este extrem de mare. Se admite și varianta unui furt organizat sau posibilitatea ca o altă persoană să fi sustras sacul cu bani într-un moment în care cei doi angajați nu au fost atenți. Oamenii legii vor cerceta toate circumstanțele și vor stabili cine se face vinovat.

”La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11:47, un reprezentant al Poștei Române a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 11:40, un angajat (șofer transport valori) la aceeași instituție, l-a sesizat cu privire la faptul că în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare, a dispărut un sac, ce aparține Poștei Române, în care se afla suma de 278000, și care ar fi fost sustras de însoțitorul acestuia, angajat la aceeași instituție.

Citeste si:
Reducere de 50% pentru facturile la energie. Cine beneficiază de...
Reducere de 50% pentru...

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii din Chitila pentru efectuarea activităților specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate.

La acest moment polițiștii din Chitila efectuează activități pentru depistarea persoanei, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, se arată în comunicatul poliției.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.