Un adolescent în vârstă de doar 19 ani a fost accidentat mortal pe o trecere de pietoni din Capitală. Evenimentul tragic a avut loc pe Șoseaua Antiaeriană. Locuitorii au lansat u protest în mijlocul străzii contra autorităților care nu fac nimic pentru a evita astfel de cazuri.

Un tânăr de 19 ani a fost lovit mortal pe o trecere de pietoni

La scurt timp după ce a avut loc accidentul, locuitorii din zonă s-au revoltat și au lansat un protest chiar în mijlocul străzii. Aceștia au blocat drumul și le-au cerut autorităților să ia măsuri pentru că acesta nu este primul accident de acest fel, în zonă fiind întâlnite foarte des astfel de tragedii. Oamenii au blocat strada mai bine de o oră, fiind indignați și supărați că autoritățile nu fac nimic pentru a preveni astfel de situații cu final tragic.

Martorii spun că adolescentul în vârstă de 19 ani traversa regulamentar strada. Acesta a fost pur și simplu spulberat de pe trecerea de pietoni sub privirile oamenilor. Un echipaj medical care a ajuns de urgență la fața locului au încercat zeci de minute să-l resusciteze, însă toate încercările au fost în zadar. Băiatul s-a stins din viață.

”Tânărul care a decedat în seara aceasta mi-a fost prieten, îl cunoșteam foarte bine și din ce pot spune e șocant cum atâtea cruci pe marginea trotuarului nu ridică un semn de întrebare primăriei să monteze măcar un limitator de viteză sau cel puțin un semafor”, spune un prieten al victimei.

Din cauza protestului lansat de oameni, șoferii au fost nevoiți să ocolească zona pentru a-și continua drumul. Tot pe Șoseaua Antiaeriană, în urmă cu 3 luni, un tânăr în vârstă de 26 de ani a decedat după ce a intrat cu mașina într-un copac din cauza vitezei excesive.

”Uitați-va ce stradă lungă, și nu este semaforizată absolut deloc, pe aici se circulă și cu 120 la oră. Mai multe persoane spun că aici se întâmplă des astfel de accidente. Da, sunt, dacă va uitați, exact acolo unde a murit, e încă o cruce”, spune revoltat un trecător.

Citeste si:
Taximetriștii din București au ieșit la protest. „Nu vă mai bateți...
Taximetriștii din București...

Șoferului i s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Șoferul care se face vinovat de accident a fost reținut și testat cu acooltest, rezultatul fiind negativ. Pe numele acestuia i s-a deschis un dosar penal și este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

”La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 19:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șos. Antiaeriană.

Conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Șos. Antiaeriană dinspre Rond Alexandria către Calea 13 Septembrie, când a ajuns la intersecția cu str. Cojocaru Elena și Vasile a surprins și accidentat un pieton.

În urma impactului, pietonului i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

Citeste si:
Mesajul Monicăi Odagiu după ce a accidentat mortal un pieton în...
Mesajul Monicăi Odagiu după...

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, a transmis poliția.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2022 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.