Începând de marți, 11 octombrie, în Sectorul 4 al Capitalei se încep înscrierile pentru acordarea tichetelor de masă restante pentru persoanele care s-au vaccinat anti-Covid-19 cu schema completă.

Persoanele care s-au vaccinat în Sectorul 4 se pot înscrie pentru a-și primi tichetele de masă

Persoanele care s-au imunizat anti-COVID-19 în perioada 03.09.2021 - 14.04.2022, cu două doze ale vaccinurilor AstraZeneca, Pfizer și Moderna sau doza unică în cazul serului Johnson&Johnson, se pot înscrie pentru a primi tichetele de masă restante. Aceștia trebuie să aibă centrul de vaccinare în una dintre următoarele centre de pe raza Sectorului 4 :


  • Grand Arena Mall;

  • Palatul Național al Copiilor;

  • City Office;

  • Drive-thru Metro Berceni;

  • Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Ioan”;

  • Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca;

  • Spitalul Clinic de Psihiatrie Dr. Al. Obregia;

  • Comandamentul Brigăzii 1 Mecanizată.

Bonurile de masă sunt în valoare de 100 de lei, iar pentru a intra în posesia acestora este nevoie ca persoanele vaccinate să nu fi primit anterior tichete de masă, să se fi vaccinat în perioada 03.09.2021-14.04.2022, după care procedura propriu-zisă de înscriere.

Cum se pot înscrie românii pentru a primi tichetele de masă restante

Începând din data de 11 octombrie, românii vaccinați în Sectorul 4 pot opta pentru una dintre următoarele modalități:


  • online, accesând link-ul https://start.ps4.ro/tichete și completând formularul aferent cu datele personale (nume, prenume, CNP, număr de telefon);

  • fizic, prin prezentarea la Biroul de Asistență din Mall Grand Arena (Bd. Metalurgiei Nr. 12-18, Etaj.1).

După verificarea documentelor, persoanele care vor fi eligibile vor fi contactate telefonic și înștiințate despre acordarea tichetelor de masă. Acestea vor putea fi ridicate de la fostul centru de vaccinare din Mall Grand Arena, începând cu data de 31 octombrie, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00- 17:00.

Citeste si:
Pfizer a dat în judecată România
Pfizer a dat în judecată...

Tichetele de masă sunt valabile până în sfârșitul acestui an. Acordarea binurilor valorice are loc în baza prevederilor Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1863/10.09.2021 privind acordarea tichetelor de masă persoanelor care s-au vaccinat cu schema completă împotriva SARS-CoV2 în perioada 03.09.2021-14.04.2022. În Sectorul 4 al Capitalei, în perioada 03.09.2021-14.04.2022, s-au vaccinat cu schema completă un număr de 93.316 persoane.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.