O serie de evenimente vor avea loc în acest weekend în Capitală. Cu această ocazie, în mai multe zone vor fi restricții de circulație. Primăria Municipiului Bucureşti atenționează conducătorii auto să conducă cu prudență și să respecte indicațiile agenților de circulație.

Circulație restricționată pe unele porțiuni de drum din Capitală în acest weekend

Unul dintre evenimente este „Maratonul Internaţional Bucureşti” 2022 care va avea loc sâmbătă şi duminică. Startul va fi din Piaţa Constituţiei. Începând de sâmbătă, ora 7,00, până duminică, 9 octombrie, ora 16,00, circulația rutieră va fi restricționată pe următoarele artere: bd. Libertăţii, Splaiul Independenţei, Piaţa Naţiunile Unite, bd. Naţiunile Unite, Piaţa Constituţiei, bd. Unirii, Piaţa Unirii, bd. I.C. Brătianu, bd. Mircea Vodă, str. Halelor, bd. B. P. Haşdeu, str. Vasile Pârvan, str. Berzei, str. Buzeşti, Piaţa Victoriei, şos. Pavel D. Kiseleff, Calea Victoriei, str. Ştirbei Vodă, str. Ion Câmpineanu, bd. Regina Elisabeta, bd. Mihail Kogălniceanu, bd. Mircea Vodă, Piaţa Alba Iulia, bd. Burebista, bd. Decebal, Piaţa Hurmuzachi, bd. Basarabia.

Tot în aceste zile, 40 de linii de transport public din Capitală vor circula pe trasee modificate, înfiinţându-se și patru linii navetă de autobuz. Noul program modificat al transportului public poate fi consultat pe site-ul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfof (TPBI).

Evenimentul „Bărbaţi pe Mătăsari”

Al doilea eveniment este „Bărbaţi pe Mătăsari”, eveniment cultural ce va avea loc sâmbătă şi duminică pe str. Mătăsari – perimetrul cuprins între imobilele de la nr. 1 la nr. 43, zona din dreptul Bisericii Iancu Vechi Mătăsari fiind liberă.

Circulația rutieră va fi restricționată pe str. Mătăsari, perimetrul cuprins între str. Matei Voievod şi bd. Pache Protopopescu, de sâmbătă, ora 6,00, până duminică, ora 23,00, dar şi pe străduţele care acced către str. Mătăsari.

Citeste si:
MAE: Restricții de circulație în mai multe puncte de frontieră cu...
MAE: Restricții de circulație...

Evenimentul „Străzi deschise”

Evenimentul „Străzi deschise” continuă și în acest weekend. De această dată, evenimentul va avea loc pe str. Bârcă, sector 5, între orele 11,00 – 20,00, pe segmentul de drum cuprins între Calea Rahovei şi str. Dumbrava Nouă. Lucrările de amenajare a zonei încep cu o zi înainte, iar dezafectarea se va face după încheierea acestuia, până a doua zi. Traficul rutier va fi închis pe str. Bârcă începând de vineri, de la ora 22,00, până luni, ora 6,00.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Octombrie 2022 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.