O autospecială de pompieri aparținând Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București s-a răsturnat, marți dimineață, în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului. Incidentul este anchetat atât de către Poliţia Transporturi Aeriene, cât şi de către aeroport. Nicio persoană nu a fost rănită, iar traficul aerian nu a fost perturbat.

Incident pe Aeroportul Otopeni: O autospecială de pompieri s-a răsturnat

„Astăzi, la ora 06.40, o autospecială de pompieri aparţinând Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti s-a răsturnat, în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului. Nicio persoană nu a fost rănită”, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

„La această oră, se lucrează pentru a repune autospeciala pe roţi şi a o tracta la o poziţie izolată. Serviciul Salvare Stingere Incendii este operaţional, acţionând cu alte 5 autospeciale pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Categoria de operare a aeroportului nu a fost afectată”, precizează compania.

Traficul aerian se desfăşoară normal. Nu s-au înregistrat victime, dar şoferul autospecialei de pompieri a fost preluat de o ambulanţă pentru un control de rutină. Evenimentul nu a afectat nici Serviciul de Salvare şi Stingere Incendii de pe Otopeni, care poate acţiona oricând cu alte 5 autospeciale.

Incidentul este anchetat atât de către Poliţia Transporturi Aeriene, cât şi de către conducerea Aeroportului Otopeni. Responsabilii de la Aeroport a transmis că va lua cele mai drastice măsuri pentru a preveni astfel de incidente pe platforma aeroportuară.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.