Luna septembrie este la câțiva pași distanță. Cu această ocazie astrologii vin cu avertismente legat de zilele care urmează. Potrivit acestora, ar trebui să fim prudenți cu două zile din luna septembrie. Aceste zile aduc energii negative, necazuri și impasuri. Ar fi bine să fii cu ochii în patru în aceste zile.

Cele mai periculoase zile din septembrie

10 septembrie

Mercur se deplasează cu pași rapizi spre retrograd, iar acest lucru atrage tulburări de situație. Posibil ca în această perioadă să te confrunți cu diverse probleme în domeniul muncii, afacerilor și al finanțelor. Mercur va rămâne în această poziție până pe 2 octombrie, însă trebuie să fii foarte atent chiar în ziua tranziției. Pe 10 septembrie este recomandat să fii extrem de atent cu banii.

De asemenea, există posibilitatea să existe multe bârfe și zvonuri în această zi și nu doar. Ai încredere doar în fapte, verifică fiecare cuvânt ca să te asiguri. Este mai bine ca pe 10 septembrie să nu călătorești. În acest moment, călătoriile pot eșua din diferite motive.

Retail jobs

Tot în ziua de 10 septembrie, Luna va deveni plină în semnul Peștilor. Acest lucru creează disonanță interioară în toată lumea. Prin urmare, îți va fi foarte dificil să lucrezi, dificil să faci compromisuri și foarte dificil de trăit din cauza experiențelor negative și a gândurilor inutile.

26 septembrie

A doua zi cu pericol din luna septembrie este data de 26. Această zi se va desfășura sub aspectul periculos dintre Mercur și Venus. Aceste două planete se vor afla „în conjuncție”, adică se află pe aceeași parte a Pământului, iar acest lucru va atrage asupra sa mari probleme în toate domeniile vieții.

Pe data de 26 septembrie este posibil să nu mai avem chef de a munci, de a ne dezvolta și de a face ceva pentru noi și casa noastră. În această va dispărea orice dorință. Multe persoane vor fi încercate de senzația de oboseală, nervozitate, stres, gânduri depresive. În cursul acestei zile nu trebuie să cedezi și să își pierzi speranța, în caz contrar toate eforturile pe care le-ai făcut până acum îți vor distruge viața.

Citeste si:
Mercur Retrograd 31 mai - 21 iunie: Cum afectează fiecare zodie...
Mercur Retrograd 31 mai - 21...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 August 2022 - 07 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.