Vântul schimbării bate peste noi toți. Mercur intră în retrograd și aduce cu sine teme importante ce ne pot schimba nu doar prezentul, ci și viitorul.

Universul ne spune că acum avem ocazia de a reflecta asupra comunicării noastre interioare și exterioare. Află cum te va afecta Mercur retrograd în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

În mijlocul acestui vârtej cosmic poți găsi o sursă neașteptată de putere și încredere în tine însăți. Mercur retrograd te provoacă să îți îndrepti atenția către modul în care îți gestionezi energia și impulsurile tale. În loc să te lași prinsă în frustrare sau în impulsivitate, alege să îți canalizezi această energie în direcții constructive și creative. Prin asumarea unui rol de lider în propriul tău univers, vei găsi o forță interioară care te va ghida în mijlocul oricăror tulburări cosmice.

Horoscop Taur

Pentru tine acest aspect poate aduce o înțelegere mai profundă a modului în care îți exprimi sentimentele și nevoile. În loc să te simți frustrată de eventualele dificultăți în comunicare, vezi aceste momente ca pe o oportunitate de a-ți curăța și clarifica vocea interioară. Poate fi momentul potrivit să te conectezi mai profund cu tine însăți, să îți asculți intuiția și să îți aduci aminte de puterea cuvintelor tale în a-ți crea realitatea.

Horoscop Gemeni

Pregătește-te pentru o călătorie interioară în timpul acestei perioade de Mercur retrograd. Pentru tinacesta poate fi un moment intens, dar profund transformator. Poate fi tentant să te simți pierdută în haosul informațional și să te simți blocată în exprimarea ta. Cu toate acestea, te încurajez să privești această perioadă ca pe un moment de auto-reflecție și de reevaluare a modului în care te conectezi cu ceilalți și cu tine însăți. În loc să te lași coplesită de confuzie, alege să te îmbraci în puterea conștientizării și a înțelepciunii care vine din introspecție.

Citeste si:
Cifra destinului: Ce daruri spirituale ai în funcție de numărul...
Cifra destinului: Ce daruri...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Aprilie 2024 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.