Lucrările de reabilitare ale Pasajului Unirii sunt încă în plină desfășurare. Termenul de finalizare a acestora este la începutul lunii septembrie. Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a efectuat o vizită pe teren pentru a verifica care este stadiul lucrărilor și cum decurg acestea.

Cum decurg lucrările de reabilitare a Pasajului Unirii

Echipa de experţi de pe şantierul de lucru al Pasajului Unirii a oferit asigurări prefectului Capitalei că lucrările vor fi finalizate până la începerea noului an şcolar, pentru ca circulaţia rutieră să nu întâmpine dificultăți şi să se desfăşoare în condiţii de siguranţă în începând din seara de 4 septembrie.

Deoarece pasajul era într-un stadiu avansat de realizare, lucrările de reabilitare și consolidare a Pasajului Unirii au început la mijlocul lunii iunie. Prefectul Toni Greblă a discutat cu proiectantul, constructorii şi reprezentanţii autorităţilor care răspund de avizarea lucrărilor pentru redeschiderea traficului rutier.

"Aceştia vor urmări modul de execuţie şi finalizare a lucrărilor, în conformitate cu aspectele prevăzute în proiect, astfel încât eventualele observaţii să fie implementate rapid, iar avizele şi autorizaţiile să fie eliberate în cel mai scurt timp posibil", se mai arată în comunicat.

În teren, prefectul Capitalei a fost însoţit de Andrei Trocan, City Manager al Primăriei Sectorului 4. La analiză au fost prezenți şi reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Bucureşti, Inspectoratului de Stat în Construcţii, Brigăzii Rutiere, companiei Apa Nova şi Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, instituţii cu atribuţii în recepţionarea lucrărilor.

"Prefectul Toni Greblă a menţionat că experienţa dobândită în realizarea acestei lucrări, într-un interval de timp scurt, trebuie să fie folosită de autorităţile locale şi în alte zone ale Capitalei, pentru asigurarea siguranţei cetăţenilor, fluidizarea traficului şi dezvoltarea durabilă a oraşului", se precizează în comunicat.

Citeste si:
Prefectul Capitalei interzice vânzarea artificiilor și a petardelor...
Prefectul Capitalei interzice...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 August 2022 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.