Un „vânător de femei” a terorizat Capitala, joi, ore în șir. Individul a atacat victimele într-un mod înfriorător: le alege la întâmplare și le înțeapă cu un cuțit. Ultima rănită a fost chiar Margherita de la Clejani. Aceasta a fost dusă de urgență la spital cu o rană adâncă în zona bustului. Polițiștii au dat publicității imagini cu individul, surprinse de o cameră de supraveghere. Atacatorul a fost prins şi reţinut aseară de oamenii legii.

Cine este „vânătorul de femei” din Capitală. Tânărul le-a atacat pe Margherita de la Clejani și o altă fată

În imagini se poate observa că tânărul are o constituție solidă, iar în timpul atacurilor se deplasează pe o trotinetă. Își alege victimele din mers, în zone aglomerate ale Capitalei, apoi le atacă în zona pieptului cu un obiect ascuțit.

El a făcut prima victimă pe Calea Victoriei, o adolescentă de 17 ani. Rănită ușor, fata a alergat spre cea mai apropiată unitate de poliție, unde a povestit ce i s-a întâmplat. Individul nu a fost capturat rapid, așa că a avut timp să atace din nou, de această dată o femeie de 30 de ani, în persoana Margheritei de la Clejani, pe care a rănit-o grav în zona bustului.

Cântăreața a avut nevoie de îngrijiri la Spitalul Universitar. Mama sa, Viorica de la Clejani, a postat pe reţelele de socializare obiectul pe care doctorii l-ar fi scos din sânul fiicei sale, după atac.

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi...Cum să vă bucurați și să îmi înjurați copiii pe tema acestui subiect?! Dacă erau copiii voștri în lodul Margăi??!

Cum puteți să vorbiți în halul ăsta? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă? Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă Dumnezeu. În loc să comentați (gratis, ca dacă se plătea nu mai scriați nimic), rugați-vă la Dumnezeu să vă aibă copiii în pază. Mulțumesc bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață!”, a notat VIorica de la Clejani în dreptul imaginii.

Foto: Viorica de la Clejani/Instagram.com

„Polițiștii Serviciului pentru Centrul Vechi București au demarat verificări, îl au în atenție pe bărbatul care ar fi săvârșit astfel de fapte, iar cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigații Criminale”, a transmis Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt Poliția Capitalei.

Citeste si:
Liviu Puștiu, alături de Jador după ce și-a anunțat retragerea din...
Liviu Puștiu, alături de...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.