Primele cursuri de bloggeri, vloggeri și influenceri la o universitate din România. Universitatea Dunărea de Jos din Galați va desfășura cursuri pentru doritorii de a cunoaște mai multe despre o carieră în social media. Înscrierile la acest curs au început, iar până la moment sunt 50 de candidați.

Primele cursuri de influenceri la Universitatea Dunărea de Jos din Galați

Universitatea Dunărea de Jos din Galați va preda cursuri pentru viitorii influenceri. Cei mai mulţi doritori au vârste de până la 25 de ani. Cursanții își doresc ca la finalul cursului să devină adevărați influenceri și să poată câștiga bani din această activitate.

Organizatorii cursurilor au afirmat că această ideea a pornit de la dorința tinerilor de a încerca să devină faimoși și de a avea și venit din asta. În cadrul acestui curs, tinerii vor studia lucruri tehnice despre calculatoare și modalități de filmare, dar și tehnici care țin de arta scrisului și a vorbitului.

„Știm că există un mare aport, mai ales în zona de tineri, pentru a deveni influenceri, pentru a face vlog, doar că nu existau cursuri sau zone care să-i inițieze pe cei tineri. Noi am decis să facem un curs comasat cu activități practice și teoretice.”, a spus Alexandru Nechifor, protector Universitatea Dunărea de Jos.

Cât costă cursurile de influencer la Universitatea Dunărea de Jos din Galați

Cursanții își pun mari speranțe în acest curs și speră ca la finalul acestuia să poată să se dezvolte pentru a putea câștiga din această activitate și pentru a-și sigura un trai decent. Tinerii sunt cel mai mult condiționați de faima pe care o are un influencer și de partea financiară pe care o pot obține în urma acestei activități. Ba mai mult, influencerii deja prezenți în mediul online sunt cinsiderați a fi un exemplu pentru tinerii începători.

Cursurile vor fi predate atât de profesori din cadrul Universității Dunărea de Jos, dar și de influenceri cunoscuți în diverse domenii.

„Abia aștept să povestesc cursanților ce frumos este să fii vlogger, blogger, să ai o pasiune și să povestești tuturor despre ea. Dacă vor creea conținut unic, fără să copieze de la alții, vor avea și succes, așa cum am eu.”, a spus Gina Bradea, vlogger culinar, instructor de vlog.

Citeste si:
Selly, primele declarații după accident. De data aceasta, vloggerul...
Selly, primele declarații...

Cursurile vor avea o durată de 20 de ore, iar taxa pentru aceste cursuri este de 300 de lei.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.