Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române anunță un șir de restricții de circulație pe mai multe porțiuni de drum cu ocazia desfășurării „Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc” ce va avea loc între 11 și 13 august. Conducătorii auto sunt rugați să respecte indicaţiile poliţiştilor care vor dirija circulația.

Restricții de circulație cu ocazi a desfășurării „Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc”

Potrivit Centrul Infotrafic, sunt aplicate restricţii de circulație în data de 11 august, între orele 13,00 – 16,00, pe DN 12, pe tronsonul kilometric 81 (Miercurea Ciuc, judeţul Harghita) – 39 (Bixad, jud. Covasna), pe DN 11C, pe tronsonul kilometric 35 (Bixad, judeţul Covasna) – 0+635 de metri (Târgu Secuiesc, judeţul Covasna) şi pe DN 13E, între kilometrii 111 (Covasna, judeţul Covasna) – 30 (Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna).

De asemenea, restricții de circulație vor fi aplicate și în data de 12 august, între orele 13,00-14,00, pe DN 13E, între kilometrii 23 (Sfantu Gheorghe, judeţul Covasna) – 4 (Haghig, judeţul Covasna).

În ultima zi, pe data de 13 august, circulația rutieră va fi restricționată între orele 13,00-13,10 şi 15,00-17,00 pe următoarele porțiuni de drum DN 13A, pe tronsonul kilometric 83+675 de metri (Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita) – 84+776 de metri (Brădeşti, judeţul Harghita, pe DN 13B, pe tronsonul kilometric 43+303 metri (Joseni, judeţul Harghita) – 51+045 de metri (Gheorgheni, judeţul Harghita) şi pe DN 12, pe tronsonul kilometric 134 (Gheorgheni, judeţul Harghita) – km 81 (Miercurea Ciuc, judeţul Harghita).

Centrul Infotrafic a menționat că traseul sportivilor va fi pe partea dreaptă a drumului, cât mai aproape de marginea părţii carosabile, restricțiile de trafic fiind aplicate doar în momentul trecerii caravanei cicliste.

Conducătorii auto sunt îndemnați să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri care vor fi prezenţi la faţa locului pentru a dirija și a fluidiza circulația rutieră. Totodată, conducătorii auto sunt rugați să conducă cu o viteză optimă și să sporească atenția pentru a evita orice fel de incident.

Citeste si:
Noi restricții de circulație vor fi aplicate la Pasajul Doamna Ghica
Noi restricții de circulație...

În anul 2022, are loc a 16 ediție a Turului Ținutului Secuiesc. Cursa de ciclism este un moment deosebit în cadrul acestui proiect. Printre echipele care participă cel mai des la concurs se regăsesc echipele din Ungaria, Austria, Italia, Polonia, Bulgaria, Ucraina, Azerbaidjan, Belorusia, Moldova


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.