O mașină de poliție a fost implicată, luni după-amiază, într-un accident rutier petrecut între Deva și Hunedoara. Autospeciala a „zburat” pe contrasens, fiind lovită de un șofer neatent. În urma impactului, un agent și un elev al Școlii de Poliție din Câmpina, dar și un bărbat în vârstă de 73 de ani, care a produs accidentul, au fost răniți.

Mașină de poliție implicată într-un accident rutier petrecut între Deva și Hunedoara

Autospeciala de poliție, care mergea la un eveniment, circula pe banda doi în momentul în care a fost acroșată de un bărbat de 73 de ani. Conducătorul auto venea de pe un drum secundar și nu ar fi acordat prioritate echipajului de poliție.

În urma impactului, mașina de poliție a ajuns pe contrasens, unde a fost lovită de un alt autovehicul, condus de un bărbat de 46 de ani. După accident, toți conducătorii auto au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Carambol cu 3 maşini în Arad: 14 răniți

Accident în lanț la ieșirea din Arad, luni dimineață, puțin înainte de ora 08.00. 14 persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri, după un carambol între două microbuze și un autoturism. Evenimentul s-a întâmplat în zona unei intersecții, după ce unul dintre șoferi, un bărbat de 41 de ani, a intrat în plin în coada de mașini care aștepta la semafor.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă echipe de salvatori din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare, cu o autospecială de transport victime multiple şi o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă.

Totodată, a fost cerut sprijinul salvatorilor de la Serviciul Județean de Ambulanță Arad, care au trimis patru echipaje. 12 răniți au fost triați imediat și trimiși la unități medicale din Arad, acolo unde au fost evaluați medical și unde primesc și acum îngrijiri de specialitate. Alte două persoane, de asemenea rănite, au primit ajutor la fața locului. Poliția a deschis o anchetă și face cercetări într-un dosar privind vătămare corporală din culpă.

„Au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe 10 victime, toate conștiente și stabile: trei victime cu trei ambulanţe SAJ, cinci victime – cu autospeciala de transport victime multiple şi încă o victimă a fost transportată la UPU cu SMURD terapie intensivă mobilă” – transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Citeste si:
O autospecială de pompieri s-a răsturnat pe platforma Aeroportului...
O autospecială de pompieri...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2022 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.