Compania aeriană Wizz Air a anunțat joi că începând din luna decembrie va introduce două rute noi din România spre Italia.

Wizz Air introduce două rute noi în aeroporturile din România

Potrivit unui comunicat al companiei aeriene Wizz Air, începând din luna decembrie în România vor fi introduse două rute noi spre Italia. Mai excat este vorba de ruta București-Ancona, care va circula în zilele de marți și sâmbătă începând cu 13 decembrie, iar un alt zbor se va efectua din Cluj-Napoca către Perugia, în zilele de miercuri și duminică, începând din data de 14 decembrie.

Biletele pentru aceste noi curse sunt deja disponibile online începând de la 119 lei.

Reprezentanții companiei Wizz Air afirmă că cele două noi zboruri suplimentează cursele care deja există, operate din România către diverse orașe din Italia, țara cu cele mai multe destinații Wizz disponibile din București și Cluj-Napoca. Împreună cu cele două noi destinații, compania aeriană va opera spre Italia în total 12 rute de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București și 9 rute de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Aeroportul Băneasa se redeschide pe 1 august. Ce curse vor circula

Din data de 1 august, Aeroportul Băneasa se redeschide după o pauză de 9 ani.

Până acum trei companii au declarat că sunt deja pregătite să înceapă cursele de linie și charter pe Aeroportul Băneasa. Una dintre acestea este compania aeriană low cost Ryanair. De asemenea, interesată este și o companie înregistrată în Republica Moldova.

În comparație cu Aeroportul Internațional Henri Coandă, unde pasagerii trebuie să vină cu trei ore înainte de îmbarcare, la Aeroport Băneasa timpul acesta va fi chiar mai puțin decât o oră.

În ultima perioadă, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din Capitală este un haos de nedescris. Zeci de curse întârziate, altele anulate, pasageri revoltați, bagaje pierdute sau întârziate. Lipsa de personal, grevele angajaților, fluxul prea mare de pasageri sunt unele dintre cauzele haosului creat pe Aeroportul Otopeni.

Citeste si:
Percheziții DNA la Aeroportul Henri Coandă. Mai multe persoane au...
Percheziții DNA la Aeroportul...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2022 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.