Social 30 Iunie 2022 10:34 de Clara Vacaru
Trei agenți de pază de la două cluburi aflate în Centrul Vechi al Bucureștiului au fost reținuți de polițiști pentru că ar fi bătut mai mulți clienți.

Trei agenți de pază ai unui local din Centrul Vechi al Capitalei sunt acuzați că au bătut mai mulți clienți. În ultimele 10 luni, mai multe persoane au depus plângeri împotriva celor trei, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Unii dintre clienți au avut nevoie chiar de îngrijiri medicale după ce ar fi fost bătuți de cei trei paznici.

Clienți bătuți de agenți de pază, în Centrul Vechi

„Luni, 27 iunie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 35 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de purtare abuzivă. În perioada iulie 2021 – mai 2022, la nivelul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost înregistrate mai multe plângeri penale în care persoanele vătămate reclamau faptul că în timp ce se aflau în două cluburi din sectorul 3, au fost agresate de agenții de pază”, transmite poliția, într-un comunicat de presă.

Cei trei agenți de pază, cu vârste între 26 și 35 de ani, au fost reținuți după audieri. Unul dintre ei, poreclit ”Steroid”, a fost arestat preventiv, iar ceilalți doi sunt cercetați sub control judiciar.

„Marți, 28 iunie a.c., pentru unul dintre bărbați, în vârstă de 35 de ani, bănuit de săvârșirea a unsprezece infracțiuni de purtare abuzivă, instanța a emis mandat de arestare preventivă. Pentru ceilalți doi, ambii bănuiți de săvârșirea a trei infracțiuni de purtare abuzivă, a fost dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar. De asemenea, se efectuează cercetări, pentru a se stabili dacă bărbații erau angajați cu forme legale în cadrul celor două cluburi”, mai transmite poliția.

Se pare că agenții își făcuseră un obicei din a agresa în special persoane aflate în stare de ebrietate, informează stirileprotv.ro. În loc să cheme poliția sau să invite afară clienții care deranjau, agenții de pază îi băteau.

Citeste si:
Daniel Pavel a răbfunit. Concurenții au reușit să-l scoată din...
Daniel Pavel a răbfunit....

Cercetările sunt continuate de către Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.