Compania Municipală Termoenergetica București a anunțat că 140 de blocuri din Sectorul 3 al Capitalei vor rămâne fără apă caldă până pe 24 iunie din cauza unor lucrări. Aceștia anunță că probleme cu apa caldă pot apărea și la alte 830 de blocuri și două spitale, Colentina și Fundeni.

Mai multe blocuri din Sectorul 3 rămân fără apă caldă

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. a anunțat pe o rețea de socializare că între 20 și 24 iunie (ora 24.00) se va întrerupe furnizarea de apă caldă din cauza unor lucrări de reparații pentru înlocuirea unei curbe din conducta Magistrală 1 Sud, cu diametrul de 1200mm. Lucrările vor avea loc la intersecția Bulevardului Nicolae Grigorescu cu strada Postăvarului.

„Lucrările, esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, sunt efectuate la intersecția Bulevardului Nicolae Grigorescu cu strada Postăvarului și impun oprirea furnizării apei calde pentru un număr de 11 puncte termice, care deservesc aproape 140 de blocuri din zona Bulevardelor Nicolae Grigorescu și Camil Ressu”, se menționează în anunț.

Lucrările de reparații se vor desfășoară la una dintre cele mai importante conducte magistrale, care alimentează cu agent termic mai multe zone. De aceea, CMTEB atenționează că pot exista probleme în furnizarea apei calde de consum pentru alte 59 de puncte termice și module, care alimentează în jur de 830 de blocuri și spitalele din zonă, Colentina și Fundeni.

„Blocurile sunt situate în sectoarele 1 și 2, în următoarele zone: Doamna Ghica, Șoseaua Fundeni, Bulevardul Teiul Doamnei și Lacul Tei, străzile Ion Berindei, Cheile Zanoagei, Mașina de Pâine și Județului, Șoseaua Ștefan cel Mare, Bulevardul Aviației, Calea Floreasca, Șoseaua Pipera, Bulevardul Nicolae Caramfil, precum și strada Baicului.”, se mai menționează în anunț.

Citeste si:
Lucrările la magistrala Grozăveşti vor continua și iarna. Ce spune...
Lucrările la magistrala...

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție vor lucra în regim permanent pentru rezolvarea problemelor apărute în teren. Clienții pot primi mai multe informații din mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, dar și prin aplicația Termoalert.

Compania a transmis scuze clienților pentru incomoditățile create și le-a mulțumit acestora pentru înțelege.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, scrie compania pe o rețea socială.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iunie 2022 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.