Social 17 Iunie 2022 09:25 de Clara Vacaru
O femeie de 38 de ani, care s-a urcat băută la volan, a omorât patru oameni într-un cumplit accident care a avut loc în zona Bibliotecii Central Universitare din Iași.

Femeia a intrat cu mașina într-o autospecială de mentenanţă a drumului rutier, spulberând pur și simplu cei 8 muncitori care se aflau langă mașină. Patru au murit, iar patru au fost transportați la spital.

Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Georgică Onofreiasa, a declarat că, la ora 1:00, la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat că a avut loc un accident rutier pe şoseaua Păcurari din Iaşi, în urma căruia mai multe victime au fost surprinse sub un autoturism al companiei care se ocupă de mentenanţa străzilor.

O șoferiță beată a omorât 4 oameni, în Iași. Avea o alcoolemie de 0,42 mg/l

La locul accidentului au fost deplasate de urgenţă două echipaje de descarcerare, echipajul TIM, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, un echipaj de prim ajutor şi personal calificat şi trei ambulanţe de la SAJ Iaşi.

"Ajunse la locul intervenţiei echipajele au constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu o autospecială de mentenanţă a drumului rutier şi a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului public. În urma evenimentului au rezultat opt victime, dintre care patru au fost transportate la spital, iar patru au fost declarate decedate. Cauza producerii accidentului rutier va fi stabilită de echipajele poliţiei rutiere", a declarat Georgică Onofreiasa.

Soferița a fost și ea transportată la spital. Ea avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din spusele martorilor, femeia conducea cu 160 de km/h.

”Un bărbat cu politrauma preluat de echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi dus la Spitalul Sf. Spiridon cu un posibil şoc hemoragic. A fost internat pe secţia de Chirurgie şi operat. Șoferița de la volanul autoturismului Alpha Romeo era policontuzionata, încarcerata şi preluată de Echipajul de Prim Ajutor 1. Era stabilă şi a fost dirijată la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Neurochirurgie.
Un bărbat preluat de Serviciul de Ambulanţă Judeţean de tip B2 cu politrauma, traumatism toracic. A fost dirijat la Spitalul Sf. Spiridon şi era stabil. Un bărbat conștient, în vârstă de 52 ani, cu fracturi la membrele inferioare. Este stabil şi internat la Spitalul Sf. Spiridon. Incă o victimă, un bărbat care a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi de tip C, cu fracturi la membrele inferioare şi contuzii”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Citeste si:
Taximetriștii din Iași vor să scumpească tariful. Care este motivul...
Taximetriștii din Iași vor să...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.