Social 9 Iunie 2022 09:28 de Clara Vacaru
Poliţia Locală a sectorului 6 a amendat cu 10.000 de lei un bărbat care a fost filmat de camerele de supraveghere în timp ce depozitează, în repetate rânduri, gunoi pe stradă.

Bucureșteanul cu pricina și-a făcut un obicei din a arunca saci de gunoi pe stradă, lângă un gard, fiind surprins de camerele de supraveghere când oprește mașina, scoate sacii din portbagaj și în abandonează la marginea străzii.

100.000 lei amendă pentru aruncarea gunoiului la întâmplare

Omul, în vârstă de 71 de ani, s-a ales cu o amendă serioasă.

„Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Sectorul 6, şi-a făcut un obicei din a-şi abandona gunoiul în poarta unei familii de pe strada Drenajului, tot din Sectorul 6. Mai întâi, camerele de supraveghere l-au surprins descărcând din portbagajul maşinii mai mulţi saci cu materiale plastice şi de carton. Apoi, în altă zi, a venit şi a lăsat un fotoliu. Exact în acelaşi loc!”, scrie Primăria Sectorului 6, miercuri după amiază, pe Facebook.

Instituţia publică de asemenea imaginile care îl arată pe bărbat lăsând gunoi pe stradă. În baza acestora, poliţiştii locali au făcut cercetări şi, după stabilirea identităţii, l-au amendat contravenţional pe bucureştean cu două amenzi, în valoare totală de 10.000 de lei.

Amenzi în lanț pentru abandonarea gunoaielor

În sectorul 6 peste 200 de persoane au fost prinse de către Poliţia Locală în timp ce aruncau gunoi pe spaţiul public. Dintre acestea, au primit avertismente şi 192 au fost amendate, valoarea totală a sancţiunilor fiind de 308.500 de lei.

În sectorul 6 sunt montate 323 de camere video, dintre acestea 255 fiind fixe şi 68 mobile. Amenzile pentru aruncarea gunoaielor pe domeniul public sunt cuprinse între 2.000 de lei şi 5.000 de lei.

Citeste si:
Românii vor achita mai mult pentru gunoi. Ce prevăd noile obligații
Românii vor achita mai mult...


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.