Social 24 Mai 2022 09:27 de Clara Vacaru
Descoperire șocantă în Sighetu Marmației. Cadavrul unui copil de 12 ani a fost găsit în cușca unui câine, în curtea unei case.

Totul a ieșit la iveală în momentul un care un vecin, alarmat de faptul că nu l-a mai văzut pe copil de peste o lună, a venit la el acasă și a cerut să îl vadă.

În acel moment, tatăl copilului a început să se încurce în minciuni, dar vecinul nu a cedat și l-a amenințat că va chema poliția dacă nu aduce băiatul să îl vadă. Ceea ce a și făcut.

Copilul era mort de peste o lună

Într-un final, vecinul cu pricina a sunat la 112 și a anunțat dispariția copilului.

”Am mers la ei că suntem vecini, poartă în poartă. Nu l-am mai auzit plângând de vreo lună și jumătate pe băiat. Am mers și i-am spus să mă lase să îl văd. Atunci s-a tot sucit, ba că e în casă, ba că la apartament. I-am spus lasă-mă să îl văd că i-am adus două banane la copil. Nu a vrut. I-am spus că îl denunț la poliție. Așa am și făcut. Am sunat la poliție și le-am spus. Spre seară au venit polițiștii și l-au găsit. Era mort.

Eu nu cred că l-ar omorât. Eu cred că s-a speriat că a murit și nu a știut ce să facă. Nu este un om violent. Trăiește cu o femeie, mama copilului a decedat. Și zilele trecute mergea muzica la ei, era petrecere. Sincer nu știu ce să spun. Asta le-am spus și polițiștilor”, a declarat bărbatul care a sunat la 112 pentru site-ul vasiledale.ro.

Cadavrul băiatului a fost găsit înfășurat în saci menajeri și ascuns în curtea unui câine. Medicii l-au dus la morga spitalului, unde urmează să fie efectuată necropsia, pentru a se stabili cu exactitate cauzele morții.

Tatăl copilului dar și concubina acestuia au fost ridicați și duși la audieri. Ulterior, tatăl minorului, în vârstă de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.

Citeste si:
Bolile oamenilor pe care le poate face și câinele tău
Bolile oamenilor pe care le...

„Aseară, 23 mai, la ora 21.09, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că nu a mai văzut de mai multă vreme un tânăr din vecini și bănuiește că i s-ar fi întâmplat ceva. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor, într-o anexă a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, au găsit într-un sac de plastic, cadavrul unui minor de 14 ani.

Corpul neînsuflețit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului. Tatăl minorului, un bărbat de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice. În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației”, a declarat inspector de poliție Cozma Ionela, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Citeste si:
Judecător mort în drum spre spital. Gabriel Apostol și-ar fi...
Judecător mort în drum spre...

Se pare că băiatul ar fi murit în urmă cu mai bine de o lună, iar tatăl nu a anunțat decesul autorităților pentru a putea să încaseze în continuare pensia de handicap pe care o lua de pe urma copilului.

În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.