Programul social „Litoralul pentru toţi” revine din 22 mai în stațiunile de la Marea Neagră din România. Turiștii se pot caza în hotelurile de pe litoral la prețuri începând de la 34 de lei pe noapte pentru o persoană.

Începe programul „Litoralul pentru toți”

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunțat că preţurile de cazare pe litoralul românesc sunt acum cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon. Programul „Litoralul pentru toţi” este la a 40-a ediţie și va dura până pe 19 iunie.

În ediția din acest an vor participa zeci de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc al Mării Negre, care pun la dispoziţia turiștilor în jur de 4.000 de locuri de cazare pe noapte. Pachetele turistice vor putea fi achitate și cu vouchere de vacanţă.

Preşedintele FPTR, Dragoș Răducan, spune că românii au toate motivele ca să își planifice o vacanță la mare în țară. Prețurile mai mult decât accesibile, vreme frumoasă, fără restricții și stațiunile nu sunt atât de aglomerate ca în lunile iulie și august.

„Recomandăm turiştilor să-şi facă vacanţele pe litoralul nostru şi în extrasezon. Au toate motivele: plajele şi staţiunile nu sunt aglomerate, vremea este foarte frumoasă şi, poate cel mai important argument, preţurile sunt mult mai mici decât în lunile iulie şi august. Mă bucur că, în ciuda vremurilor dificile pe care le traversăm, putem să ducem mai departe acest program care a devenit o tradiţie şi să le oferim tuturor românilor posibilitatea de a petrece câteva zile la plajă la tarife mai mult decât accesibile”, a afirmat Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Pachete turistice oferite în cadrul proiectului

Un pachet turistic la un hotel de 3 stele pentru o noapte de cazare care nu include mic dejun pornește de la 34 de lei de persoană. Pentru cei care optează pentru un sejur cu servicii de masă all-inclusive, prețurile încep de la 160 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 3 nopţi de cazare.

Citeste si:
VIDEO Ofensiva ucraineană la Marea Neagră continuă. Momentul când o...
VIDEO Ofensiva ucraineană la...

Programul Litoralul pentru Toţi a ajuns la ediția cu numărul 40 şi este unicul program social din România care este susţinut integral de mediul de afaceri, inclusiv de patronatele hoteliere autohtone.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc este singura federaţie patronală cu reprezentativitate legală în sectorul de activitate "turism, hoteluri restaurante", având în componenţă societăţi comerciale din turism care oferă venituri salariale pentru 73.752 de angajaţi.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.