Bărbatul care și-a omorât copiii aruncându-i în barajul Berești din Bacău, a fost găsit astăzi

Tatăl celor doi copii înecați în barajul Berești a fost găsit

Pompierii l-au găsit pe bărbatul care și-a aruncat copiii în barajul de la Bacău nu departe de locul unde au fost găsiți și micuții.Trupul neinsuflețit al bărbatului a fost găsit în apele barajului și adus la mal, acolo unde un echipaj medical a declarat decesul acestuia.

Marian Florea, în vârstă de 30 de ani din Pânceşti, judeţul Bacău, absolvise Seminarul Teologic şi cânta la biserica din localitate. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a deschis un dosar penal pentru infracţiunea de omor calificat în cazul celor doi copii care au fost înecaţi de tatăl lor.

„Prin ordonanţa procurorului s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, în forma violenţei în familie. Concluziile preliminare medico-legale au stabilit că decesul celor două victime s-a produs prin înec în apă. Cercetările penale continuă în vederea depistării şi prinderii autorului, dar şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a intervenit decesul celor două victime”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Femeia care și-a pierdut în doar câteva zile doi copii și soțul este sfâșiată de durere.

Și-a înecat proprii copii în râul Siret

Un bărbat din judeţul Bacău şi-a aruncat cei doi copii, un băiat de 4 ani şi o fetiţă de cinci luni, în apele barajului Berești, după ce se ceartase cu soţia sa. În urma scandalului, bărbatul a amenințat că se va sinucide aruncându-se în apă împreună cu copiii.

După ce femeia a anunțat poliția, echipajele au mers la baraj, unde au descoperit trupurile celor doi copii plutind deasupra apei. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au mai avut nici un succes, fiind declarat decesul copiilor.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Mai 2022 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.