Președintele Consiliului European, Charles Michel, a fost cât pe ce să își piardă viața în timpul vizitei sale la Odesa de Ziua Europei, după ce forțele armate ruse au au atacat orașul cu rachete.

Orașul Odesa, bombardat de rachete în timpul vizitei președintelui Consiliului European

Charles Michel a efectuat o vizită în Ucraina, unde s-a întâlnit cu premierul ucrainean Denîs Șmîhal. Întrevederea celor doi a fost întreruptă de rachete lansate de forțele armate ruse asupra orașului.

Participanții au fost nevoiți să se adăpostească în timp ce rachetele zburau deasupra orașului.

Președintele Consiliului European vizita orașul pentru a vedea impactul invaziei forțelor armate ruse în unul dintre cele mai importante orașe ale Ucrainei.

Potrivit oficialilor ucraineni, armata rusă a lansat patru atacuri cu rachete supersonice „Onyx” asupra regiunii din Odesa.

Paradă de Ziua Victoriei în Rusia

Defilarea militară cu ocazia marcării a 77 de ani de la victoria sovietică împotriva Germaniei naziste în timpul celui de-al doilea Război Mondial, prezidată de preşedintele rus Vladimir Putin, a început luni în Piaţa Roşie din Moscova, în plină campanie militară rusă în Ucraina.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Mai 2022 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.