Social 9 Mai 2022 09:16 de Clara Vacaru
Un bebeluș de patru luni și un copil de cinci ani au fost aruncați de propriul tată într-un râu, în județul Bacău. Mama copiilor spune că tatăl acestora avea probleme psihice și o amenința, în ultima vreme, că îi va ucide.

După o ceartă cu soția, bărbatul și-a ieșit din minți, a luat cei doi copii din casă, de cinci luni, respectiv cinci ani, și s-a aruncat în Barajul Berești din Bacău. Trupurile celor doi copii au fost găsite la scurt timp, dar bărbatul este în continuare căutat, nefiind exclusă ipoteza ca acesta să fi fugit.

Mama celor doi copii spune că soțul ei avea probleme psihice și o amenința tot mai des că o va ucide pe ea și pe cei mici.

”Ne-am mai certat, ne-am mai lovit, dar nu într-atât încât să îmi dau seama că îmi omoară copiii”

Femeia a fost cea care a apelat la 112 și a anunțat că bărbatul ei a amenințat că se va sinucide împreună cu cei doi copii pe care îi aveau împreună. Un sfert de oră mai târziu, poliția a ajuns la fața locului și i-a găsit pe micuți înecați, scrie libertatea.ro.

”Ne-am certat de ieri, că am apelat la cineva din greșeală și mi-a zis că am ceva cu persoana aia. Mi-a zis să îmi fac bagajul să plec. Am încercat să îmi adun toate de pe acolo.

Azi când a venit acasă m-a întrebat ce face fata, am zis că doarme și m-a luat direct la bătaie. Ne-am certat, m-a bătut, am fugit afară. Mi-a luat fata din casă, fata dormea, mi-a arătat-o, mi-a zis că e ultima oară când o văd, a chemat băiatul după el, l-a băgat în mașină și a plecat.

Știam că e un om nebun, știam că are prostii, dar nu m-am așteptat la asta. Ne-am mai certat, ne-am mai lovit, dar nu într-atât încât să îmi dau seama că îmi omoară copiii. Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau altceva că o să mă bage în mașină cu tot cu copii și ne aruncă.

Citeste si:
Sorana Darclee și-a înmormântat mama. Ce a scris pe Instagram la...
Sorana Darclee și-a...

Acum o lună jumate am mai avut probleme și am chemat poliția și l-a luat și a fost internat la psihiatrie”, a declarat mama celor doi copii, potrivit antena3.ro.

Cuplul mai are un băiat de 6 ani, care s-a salvat după ce, atunci când și-a auzit părinții certându-se, a fugit la bunici cu bicicleta.

Tragedia de la Bacău are loc la câteva zile după ce, la Timișoara, o femeie de 32 de ani s-a urcat pe un bloc de 10 etaje și s-a aruncat împreună cu cei doi copii ai ei, de trei și șase ani. Cu toții au murit.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.