Elena Udrea a transmis primul său mesaj din închisoarea din Bulgaria prin intermediul iubitului său, Adrian Alexandrov.

Mesajul Elenei Udrea din închisoare

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a transmis un mesaj din partea acesteia după vizita sa de marți în Bulgaria. Fostul ministru a transmis mulțumiri celor care îi adresează mesaje și gânduri de încurajare și susținere în aceste momente grele din viața ei.

“Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles ca sunt arestata ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotriva! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției.”, a transmis Udrea.

Fostul ministru al Turismului susține că este judecată pe nedrept și speră ca în curând să i se facă dreptate.

„Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment și îmi dă speranță că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt supusă vor lua sfârșit în curând.”

Cea mai afectată de această situație este fetița Elenei Udrea, care trece printr-o traumă în lipsa mamei sale. Cele două au mai trăit o situație asemănătoare, când micuța a rămas fără mama ei pentru o perioadă de 3 luni pe când avea doar 12 zile.

„Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună! Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu, ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”, a transmis Elena Udrea prin intermediul iubitului său, Adrian Alexandrov.

Citeste si:
Elena Udrea a scăpat de dosarul Hidroelectrica
Elena Udrea a scăpat de...


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2022 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.