O femeie în vârstă de 26 de ani a fost atacată cu un cuțit, în plină stradă, chiar de soțul ei în vârstă de 33 de ani, cu care se află în proces de divorț.

În această dimineață, tânăra a plecat spre grădiniță pentru a-și lăsa copiii și s-a îndreptat apoi spre casă. În acest timp, soțul ei a urmărit-o, iar la câțiva pași de grădiniță, a venit să vorbească cu ea. Cei doi s-au luat la ceartă, individul ar fi agresat-o, iar la un moment dat a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe femeie, scrie brasov.net.

După ce și-a înjunghiat soția, bărbatul din Brașov a încercat să își ia viața

După ce și-a înjunghiat soția, bărbatul a lăsat-o într-o baltă de sânge și a fugit. Polițiștii l-au găsit însă imediat și au observat că și el se tăiase, semn că ar fi încercat, probabil, să își ia viața.

Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Brașov.

„La data de 18 aprilie 2022, în jurul orei 08.40, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în municipiul Brașov, a avut loc o agresiune fizică între soți. Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 26 de ani, cu un obiect ascuțit, tăietor. Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost identificată la scurt timp de către polițiștii, aceasta prezentând leziuni pe care și le-ar fi provocat ulterior. În cauză, se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Procurorii îl vor reține pe suspect, iar apoi vor decide dacă îl vor trimite în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.