Andra este noul ambasador de brand TransferGo, parteneriatul reprezentând o continuare firească a proiectelor pe care compania de transferuri internaționale online și îndrăgita artistă le-au desfășurat împreună de-a lungul anilor și face parte din strategia TransferGo de a fi alături de românii de peste hotare, potrivit unui comunicat de presă.

Andra a devenit noul ambasador de brand TransferGo

“La TransferGo știm că în spatele banilor pe care românii din diaspora îi transferă prin intermediul aplicației noastre stau dorul de casă și de cei dragi, sacrificii, eforturi și multă muncă. Considerăm că melodiile Andrei exprimă emoțiile pe care le simt milioane de români stabiliți în străinătate, astfel că vocea Andrei este și vocea lor, iar acum ne bucurăm să fie și vocea noastră”, a declarat Marius Nedelcu, Chief Marketing Officer TransferGo.

Transferurile cu România reprezintă 20% din întregul flux de bani transferați prin intermediul platformei Transfergo.com, la nivel global, iar ponderea tranzacțiilor efectuate de români, din totalul tranzacțiilor clienților din toată lumea, se menține de asemenea constantă, în jurul aceleiași valori de 20%. Majoritatea acestor tranzacții au fost efectuate prin aplicația mobilă TransferGo, România fiind de altfel țara cu cea mai mare rată de utilizare a aplicației, de peste 90%.

Comparativ cu anul precedent, în 2021 TransferGo a înregistrat și o creștere cu 30% a transferurilor efectuate către România din țările nordice și Germania, o consecință a faptului că mulți români s-au orientat în ultimii doi ani către țări cu o situație politică și economică mai stabilă. Mai mult, potrivit unor date interne ale companiei, ca urmare a unor evenimente internaționale precum Brexit sau pandemia, 15% din clienții platformei și-au schimbat deja adresa de reședință din Regatul Unit cu una din țările nordice sau Germania, în timp ce un număr considerabil de români s-au întors în aceeași perioadă din UK, cu intenția de a se reloca ulterior într-o țară cu o situație mai stabilă, unde pot câștiga venituri mai mari.

Citeste si:
Ciucă, de Ziua Limbii Române: „Limba română este istorie, cultură,...
Ciucă, mesaj de Ziua Limbii...

Compania a adunat 3,5 milioane de clienți în 2021

În ceea ce privește numărul global de clienți, în 2021 compania a atins 3,5 milioane de utilizatori. Dintre aceștia, românii se clasează la loc de cinste, numărându-se printre cei mai fideli utilizatori ai serviciului, cu cea mai bună rată de retenție.

“De câte ori urc pe scenă în fața românilor din diaspora se întâmplă ceva magic: muzica de acasă le trezește un dor imens de țară, iar eu mă încarc cu energia lor, cu iubirea pe care o resimt față de ceea ce le lipsește. Îi admir pentru că își construiesc un prezent și un viitor departe de locurile în care s-au născut, pentru că multora le este greu. Sper că muzica mea le aduce alinare, preț de câteva clipe, că uită că sunt departe de țară și de cei dragi. Mă bucur că alături de TransferGo am din nou ocazia să le transfer românilor din diaspora energie, gânduri bune și toată prețuirea mea”, a mărturisit Andra.

Citeste si:
Care au fost cele mai grele momente din cariera Andrei: „Mă...
Care au fost cele mai grele...

Comunitatea românilor din diaspora numără peste 6 milioane de persoane și tot atâtea povești de viață, iar TransferGo este soluția cea mai la îndemână pentru imigranții români care lucrează în străinătate și trimit bani acasă, fiind ieftină – datorită taxelor mai mici față de metodele de transfer tradiționale, simplă – prin eliminarea procedurilor birocratice întâmpinate la transferul bancar și rapidă – prin posibilitatea de transfer instant.

Pe plan local TransferGo este prezent din 2015, iar pe parcursul acestor ani serviciul a fost utilizat de milioane de români, care și-au susținut astfel familiile de la distanță. Colaborarea cu Andra va include atât campanii integrate cât și alte tactici de comunicare, precum activări în mediul online, obiectivul principal al TransferGo fiind acela de a deveni, împreună cu cunoscuta artistă, vocea românilor din diaspora.

Citeste si:
Andra și Cătălin Măruță, 15 ani de căsnicie. Ce mesaj a transmis...
Andra și Cătălin Măruță, 15...

Despre TransferGo

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online, în timp real și la costuri mici, pentru persoanele care doresc să trimită bani familiilor lor, fără a plăti taxele mari percepute de bănci. Compania a fost înființată în 2012 de patru fondatori de origine lituaniană, iar sediul central se află în Londra, Marea Britanie. În prezent, compania are birouri și în Vilnius, Berlin, Istanbul și Varșovia.

TransferGo numără peste 3,5 milioane de clienți din întreaga lume și facilitează transferurile de bani online, rapid și în condiții de siguranță, în 40 de monede diferite și are acoperire în 161 de țări, primind scorul de 4,9 din 5 stele din partea Trustpilot.

Folosind sistemul inovator TransferGo, migranții pot trimite bani peste hotare folosind un model digital din cont în cont, care înseamnă că banii nu trebuie să părăsească țara: banii sunt transferați local-in local-out.

Citeste si:
Andra, criticată dur din cauza greutății sale. A fost sau afectată...
Andra, criticată dur din...

Pentru mai multe detalii, puteti accesa: www.transfergo.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.