TeleDoc, un start-up internațional, specializat în intermedierea accesului pacienților la servicii de consultanță medicale Premium, format video, oferite de specialiști și medici de familie, a decis să vină în sprijinul civililor, din interiorul sau din afara Ucrainei, afectați de actuala criză umanitară. Astfel, compania va oferi acces la servicii medicale gratuite, cu ajutorul comunității locale de medici, potrivit unui comunicat de presă.

Consultații medicale gratuite pentru refugiați

Pentru a accesa consultații medicale gratuite în limba ucraineană sau rusă de pe telefonul mobil, oferite de medici europeni, utilizatorii trebuie să descarce aplicația myTeleDoc utilizând link-ul http://onelink.to/59n84y, să se înregistreze cu o adresă de e-mail și să acceseze opțiunea „Sunați GP 24/7” sau Tele-Doc Ucraina.

Doar din câteva click-uri populația afectată va avea, astfel, acces la consultații medicale, oferite de personal calificat, în limba ucraineană sau rusă. TeleDoc suportă toate costurile, pentru consultațiile medicale și pentru utilizarea platformei. Serviciul TeleDoc în limba ucraineană este disponibil zilnic de la 6:00 la 22:00, indiferent de locație.

„Aplicația MyTeleDoc oferă acces la o rețea extinsă de medici locali, permițând pacienților să intre în contact cu un medic, indiferent de locație. Pe 1 martie planificam lansarea serviciului în Ucraina. Acest lucru nu a fost posibil, dată fiind situația actuală. Am decis, în schimb, să oferim ajutor rapid refugiaților și persoanelor care nu pot intra în contact cu medicul local, prin intermediul unei liniei telefonice de urgență, accesibilă gratuit și deservite de medici vorbitori de limbă ucraineană/rusă. Aceasta este contribuția pe care o putem aduce, în această situație atât de dificilă”, a declarat Florian Brandstetter, CEO TeleDoc.

DESPRE TELEDOC

Teledoc este unul dintre principalii furnizori de servicii de telemedicină din Europa, având sediul în Viena. Serviciul digital este o soluție completă pentru îngrijirea medicală. În schimbul unei taxe lunare redusă, utilizatorii MyTeleDoc-App au acces la o rețea extinsă de medici locali, cu care pot intra în contact 24/7, indiferent de locația în care se află.

Citeste si:
Magazin din România cu produse gratuite pentru refugiaţii ucraineni
Magazin din România cu...

Cu peste 200.000 de utilizatori la finalul anului 2020, TeleDoc este unul dintre furnizorii de servicii de sănătate cu cea mai rapidă creștere în Europa. Fondat în 2019, serviciul este disponibil acum în Albania, Bulgaria, Croația, Kosovo, România, Slovacia, urmând a se extinde, în viitorul apropiat, și pe alte piețe.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.