Anchetatorii fac săpături de amploare pe un stadion din cartierul Pantelimon, din București, după ce un fost șef din Poliție a fost acuzat că ar fi îngropat acolo un cadavru. Bărbatul a declarat în fața anchetatorilor că ar fi victima răzbunării din partea unui fost informator, care este arestat acum pentru proxenetism. 

 

Săpături pe un stadion din cartierul bucureștean Pantelimon: se caută „cadavrul”

Peste 30 de polițiști au venit la stadion. Au fost aduse două excavatoare, o mașină de pompieri și mai multe dube de poliție în care se află echipament pentru săpături. Autoritățile s-au mobilizat astfel după ce Cătălin Vișoiu, fost informator al Poliției care a ajutat la prinderea interlopului Nuțu Cămătaru și care este acum în penitenciarul Rahova pentru proxenetism, a formulat o acuzație șocantă împotriva lui Viorel Raicu, fost șef al biroului de arme și muniție din Poliția Capitalei.

Bărbatul a mărturisit că Raicu ar fi ascuns sub pământul de pe stadionul pe care îl deține în cartierul Pantelimon cadavrul unui dușman pe care l-ar fi omorât. El a indicat celor de la Serviciul Omoruri că, sub terasamentul terenului de fotbal, se află părți dintr-un trup fără viață.

„Sunt lucruri inventate”

„Are dovezi, a depus ceva? Din ce am văzut eu este o poză din procesul lucrărilor care s-au desfășurat aici și o factură pe care eu am achitat-o privind servicii de vitanjare”, a declarat Viorel Raicu pentru Kanal D.

Fostul om al legii consideră că această acuzație face parte dintr-un plan de denigrare și răzbunare. „Din 2019 până acum cred că am 30 de plângeri de la el, împotriva mea și a bazei sportive, este vorba de lucruri inventate!”, a completat acesta.

„Ne aflăm în fața unui moment de noaptea minții: în interiorul unei baze sportive o desfășurare de forță cum rar mi-a fost să văd, în urma unui denunț în care acesta susține că s-ar afla un cadavru! Nu se confirmă nimic, se fac excavări și distrugeri după bunul plac, iar peste 200 de copii rămân fără un loc unde să își desfășoare activitatea sportivă”, a relatat antrenorul George Bozieru.

Citeste si:
George Tănase și Ionuț Rusu, în stare de șoc la America Express....
George Tănase și Ionuț Rusu,...

„Sunt distrugeri semnificative, atât suprafața de joc, instalațiile de nocturnă, de drenaj, au spart și o conductă domnii de la ADP care au venit să facă aceste excavări, sunt pagube de 50-60 de mii de euro!”, a adăugat antrenorul de la baza sportivă.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Martie 2022 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.