Cristinan Dascălu este românul ale cărui filmări circulă pe internet de câteva ore bune. Acesta se afla în capitala Ucrainei, în momentul în care au început atacurile în mai multe orașe din țară. Acesta a decis să fugă imediat din calea războiului și să revină cât mai repede cu putință în România. 

Cum a fugit un român din Kiev

Tânărul și-a ținut urmăritorii la curent cu tot ceea ce s-a petrecut în viața sa în ultimele ore și a făcut un jurnal de război, în care a prezentat lucrurile fix așa cum s-au întâmplat ele. A fugit din Kiev, a făcut ore întregi pe drum din cauza aglomerației și din fericire, în această dimineață a reușit să ajungă la vama Siret.

Cristian Dascălu a postat chiar și un videoclip pe canalul lui de YouTube în care a pus la cap lucrurile pe care le-a trăit pe pielea lui în ultima zi, pentru a le arăta și celor care nu fac altceva decât să judece din fața calculatoarelor sau a telefoanelor mobile. După cum a spus chiar el, o asemenea zi trăiești o dată în viață.

Nu i-a fost deloc ușor, dar este fericit că a scăpat cu viață și mai presus de atât că a reușit să ajute prin intermediul rețelelor sociale, oamenii care aveau nevoie de adăpost sau de transport către România.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.