Tribunalul Provincial din Madrid va judeca un român acuzat că a agresat sexual 24 de copile, prietene cu fiicele sale, și chiar pe fiicele prietenilor lui. Bărbatul a recunscut că a comis ororile între anii 2009 și 2018 și că a distribuit imagini pe internet cu victimele sale minore. Procurorii spanioli au cerut ca inculpatul să fie condamnat la 286 de ani de închisoare. 

 

Românul cu chip de monstru din Madrid. Bărbatul riscă 286 ani de închisoare

Agresorul, căsătorit și cu doi copii, le ducea pe copile în casa sa, folosindu-se în anturajul lui de scuza că stă cu fetițele după școală, unde înregistra abuzurile cu ajutorul camerelor de supraveghere. Ulterior, acesta distribuia imaginile pe rețele de pedofili și pe diferite platforme pornografice. Întrebat de anchetatori de ce a comis aceste fapte groaznice, el a dat vina pe alcool.

„Mă pocăiesc și vreau să-mi cer scuze familiilor și victimelor. Îmi pare foarte rău”, a spus Dumitru R.N. în fața instanței, potrivit elindependiente.com.

Conform Procuraturii, oamenii legii au aflat ce se întâmplă în data de 17 iulie 2018, când Interpol a intrat pe firul rețelei de pedofili, cea în care era angrenat și românul.

În urma percheziţiei efectuate la casa acestuia, anchetatorii au găsit mai multe hard disk-uri cu numeroase fişiere ce conţineau fotografii şi videoclipuri în care mai mulţi minori apăreau având „un comportament sexual clar şi explicit”.

Polițiștii au descoperit în casa învinuitului și cinci minicamere video instalate, prin intermediul cărora acesta a făcut numeroase înregistrări video fără ca victimele să știe.

Individul a declarat în fața instanței că este alcoolic

„În acest fel, învinuitul, în perioada 2012 – 2018, a efectuat actele menţionate cu privire la un total de 24 de minori, pe care i-a fotografiat şi/sau înregistrat la domiciliul acestuia, fie la domiciliul victimelor, fie în alte locuri. În înregistrările citate se vede chipul inculpatului sau o parte a corpului acestuia, în care pot fi văzute tatuaje descriptive”, se menţionează în rechizitoriu.

Citeste si:
Interviu cu Lucian Gheorghe, românul care antrenează creierul...
Interviu cu Lucian Gheorghe,...

În fața instanței, bărbatul a spus că este alcoolic de la 14 sau 15 ani și că își pierde controlul atunci când bea, completând că starea sa s-ar putea îmbunătăți dacă ar fi supus reabilitării. Procesul continuă zilele viitoare cu declarații ale martorilor și ale polițiștilor care au participat la anchetă.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.