Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca organizează cursuri de pregătire şi examen de simulare a admiterii pentru candidaţii din sesiunea de admitere 2022.
 

Cursuri de pregătire pentru admitere la UMF Cluj-Napoca pentru viitorii studenți

"Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Iuliu Haţieganu' din Cluj-Napoca organizează şi în acest an cursuri de pregătire şi examen de simulare a admiterii pentru toate programele de studiu, nivel licenţă. Viitorii candidaţi la examenul de admitere 2022 vor avea posibilitatea să aprofundeze materia, să îşi testeze cunoştinţele şi să se familiarizeze cu atmosfera şi condiţiile de la un concurs de admitere. Cursurile de pregătire vor avea loc online, în fiecare sâmbătă din luna aprilie, iar cei interesaţi se vor putea înscrie online pe site-ul universităţii, până la data de 18 martie 2022", se arată într-un comunicat trimis, luni, de UMF Cluj-Napoca.

Potrivit sursei citate, după înscriere, fiecărui candidat i se va genera un cont individual care îi va asigura accesul pe platforma pe care vor avea loc cursurile, iar cursurile de pregătire vor rămâne la dispoziţia celor înscrişi şi vor putea fi accesate în orice moment, până la data examenului de simulare.

Când va avea loc examenul de simulare a admiterii

De asemenea, universitatea pune la dispoziţia viitorilor candidaţi la examenul de admitere şi teste de admitere de Biologie, Biologie vegetală, Chimie organică şi Chimie anorganică.

"Examenul de admitere în universitatea noastră reprezintă o probă complexă de testare a cunoştinţelor candidaţilor. An de an, exigenţa creşte, demersul fiind necesar pentru selectarea celor mai potriviţi candidaţi pentru viitorul sistemului naţional de sănătate. Ne bucură interesul constant al tinerilor pentru profesiile medicale şi farmaceutice şi ne străduim să le oferim cele mai bune condiţii de studiu", a declarat rectorul UMF "Iuliu Haţieganu", prof. dr. Anca Dana Buzoianu, citată în comunicatul menţionat.

Citeste si:
Admiterea la cele 7 facultăți ale Universității de Ştiinţe...
Admiterea la cele 7 facultăți...

Examenul de simulare a admiterii pentru anul universitar 2022-2023 se va desfăşura în data de 7 mai, în format fizic, în amfiteatrele universităţii, dacă situaţia epidemiologică o va permite, iar concursul de admitere va avea loc în 23-24 iulie, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Februarie 2022 - 05 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.