Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost identificat pe țărmul din Eforie Nord. Polițiștii au întocmit un dosar penal și încearcă să stabilească identitatea bărbatului decedat.

Cadavrul unui bărbat, găsit pe plaja din Eforie Nord

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a declarat că sâmbătă, 12 februarie, în jurul orei 8.50, poliţişti din cadrul Poliţiei Eforie au fost sesizaţi după ce un cadavru neidentificat a fost găsit pe plaja din staţiunea Eforie Nord.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, care a fost declarat decedat de către un echipaj medical”, transmite IPJ.

Potrivit primelor verificări, ce corpul victimei nu au fost identificate urme de violență sau răni care au dus la decesul acesteia.

În urma acestui caz a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă pentru a stabili identitatea persoanei decedate, precum şi circumstanțele în care a avut loc decesul și cauzele acestuia.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Februarie 2022 - 05 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.