O garsonieră de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca se dă în chirie cu 200 de euro pe lună. Acesta a fost anunțul care a stârnit în doar câteva ore mii de comentarii și glume care mai de care la adresa anunțului pe o rețea de socializare.

Garsonieră de 11 mp în Cluj-Napoca cu 200 de euro

O agenție imobiliară din Cluj-Napoca a postat pe pagina sa de Facebook un anunț în care dă în chirie o garsonieră de 11 mp cu 200 de euro lunar, sumă “ușor negociabilă”.

„Garsoniera este complet mobilată și utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4, cheltuieli lunare mici. Preț: 200 de euro (ușor negociabil)”, scrie în anunțul postat pe pagina de Facebook a firmei de imobiliare.

Internauții au sărit cu cele mai haioase comentarii

Postarea a devenit virală pe rețelele de socializare în scurt timp, iar în numai două zile aceasta a adunat peste 23.000 de comentarii și aproape 5.500 de distribuiri.

- „Sunt femeie și am venit să zic ce mică e”.

- „Să ferească Dumnezeu să ţi se facă rău, că n-ai unde să leşini în ea…”.

- „Dacă adorm pe canapea, îmi sare uleiul de la cartofii prăjiți, pe față”.

- „A făcut poza asta din dulap?”.

- „Noi facem sicrie mai mari ca asta”.

- „Nici pentru videochat nu ajunge spațiul”.

- „Dacă se supără proprietarul, își ia garsoniera și pleacă acasă cu ea”.

- „Daca comand o pizza family, mă întreb dacă intră pe ușă sau trebuie luată felie cu felie?”.

- „Dacă mă duc la WC și uit sa iau telefonul, nu-i problemă: întind mâna după el”.

- „Rulota e castel pe lângă asta.”

- „Dacă intra hotul, trebuie sa ies afară pentru ca nu încăpem amândoi”.

- „Banuiesc ca dulapurile se deschid in interior”, sunt unele dintre cele mai apreciate și picante comentarii la anunțul postat de agenție.

Citeste si:
Lucrurile pe care un agent imobiliar nu ti le va spune niciodata
Lucrurile pe care un agent...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Februarie 2022 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.