O sudură în zona destinată anexelor din spatele chiliilor a fost cauza incendiului de la Mănăstirea Nucet, informează, marţi, ISU Dâmboviţa.

Cauza incendiului de la Mănăstirea Nucet

"Din cercetările efectuate se pare că incendiul s-a produs din cauza efectului termic în urma unor operaţiuni de sudură efectuate în cursul zilei în zona destinată anexelor aflate în spatele chiliilor", precizează ISU Dâmboviţa.

În noaptea de luni spre marţi pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit la acoperişul chiliilor din cadrul Mănăstirii Nucet.

"În momentul sosirii primelor echipaje la locul incendiului, acestea au constatat că focul se manifesta pe o suprafaţă de circa 500 de metri pătraţi. Din fericire nu au fost înregistrate victime ca urmare a incendiului. În mănăstire se aflau cinci măicuţe care s-au autoevacuat, iar în spaţiile destinate pentru cazare nu erau persoane. Intervenţia rapidă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor paraclisul mănăstirii construit din lemn. Acesta se afla lipit de chiliile mănăstirii", a informat ISU Dâmboviţa.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ trei ore. AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Februarie 2022 - 08 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.