Dorel a lovit din nou, de această dată la Târgu Jiu, unde câțiva muncitori care lucrau la rețeaua de gaze de pe o stradă din nordul orașului au tăiat conducta de apă potabilă cu un buldoexcavator. Strada a fost inundată în câteva minute. Reprezentanții companiei de apă au oprit alimentarea pentru a remedia avaria.

Nordul orașului Târgu Jiu a rămas fără apă potabilă. Câțiva muncitori au tăiat conducta cu buldoexcavatorul

O avarie de proporții, care s-a produs, marți seară, la o conductă de apă din municipiul Târgu Jiu, a lăsat mii de oameni din zona de nord a orașului fără apă potabilă. În alte cartiere, presiunea a fost scăzută la etajele superioare. Pentru moment, nu se știe cât timp vor sta oamenii fără apă. Echipa Centrului de Exploatare și Distribuție Târgu-Jiu a intervenit pentru remedierea problemei.

„Avaria a fost a cauzată de lucrările de subtraversare a unui agent economic. Având în vedere diametrul conductei, dar și zona mare deservita, sunt afectați locuitorii municipiului Târgu Jiu, din zona de Nord a orașului, unde există posibilitatea să fie sistată furnizarea apei potabile și presiune scăzută la etajele superioare. Angajații Aparegio Gorj SA lucrează pentru remedierea acesteia în cel mai scurt timp” a declarat Nicoleta Bărbat , purtătorul de cuvânt al Aparegio Gorj.

Avarie și în Galați

Tot marți, un alt Dorel a lăsat trei cartiere fără gaze, de această dată în zona centrală a orașului Galați. Peste 1.200 de consumatori din trei cartiere au fost afectați. Reprezentanții companiei de gaze au aflat că avaria a fost provocată de un gălățean care a făcut o lucrare neautorizată. Aceștia au mai transmis că reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va efectua în cursul zilei de astăzi, după efectuarea reparațiilor.

„Ca urmare a unei intervenții neautorizate, realizate de un către un consumator asupra unei conducte de gaze naturale, ce a cauzat o avarie asupra sistemului de distribuție de pe strada Vadu Cărăbuș, nr. 16, din localitatea Galați, județul Galați, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, 25 ianuarie 2022, începând cu ora 9:30. În urma acestei opriri sunt afectați circa 1.200 de clienți casnici și non-casnici aflați în această zonă”, au anunțat reprezentanții companiei.

Citeste si:
Primar din Gorj, revoltat de sătenii care udă porumbul cu apă...
Primar din Gorj, revoltat de...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2022 - 08 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.